Hur kan jag få billiga flyg?

Med intåget av online resetjänster som Orbitz och Travelocity, hitta det lägsta priset för flygbiljetter är inte alls den utmaning det en gång var. Priset på flygbiljetter brukade vara nästan uteslutande till de flygbolagen själva. Erkända resebyråer kan ha haft tillgång till samma information, men de hade inte mycket förhandlingsstyrka hos flygbolagen. Billigare flygbiljetter ofta endast tillgänglig om passagerarna var beredda att flyga på 3 på morgonen eller välj impopulär datum för impopulära destinationer. Att hitta billigare flygbiljetter idag kan betyda granskar flera olika online resetjänster tillsammans med den officiella transportören webbplatser. Några av dessa webbplatser för potentiella kunder att flagga ut flygningar närhelst djupare rabatter blir tillgängliga. Andra tjänster såsom Priceline kan ge kunderna möjlighet att lägga bud på lägre biljetter pris flygbolag, men de kan också kräva omedelbar köpa dessa biljetter eller ett mycket mer flexibelt schema. Billigare flygbiljetter kan hittas genom online-tjänster, men var beredd på impopulära avgångstider och lång layovers i flygbolagscentrum. En annan källa för billiga flygbiljetter är en resebyrå. Många gånger en professionell resebyrå kan förhandla fram en paketlösning som sänker priset på flygbiljetter så länge ett visst hotell eller hyrbil är bokad. Denna typ av rabatterade sannolikhet skulle anslutas till populära turistmål som Orlando och Las Vegas. Det kan inte gälla dem som reser till en släktträff i Des Moines, Iowa, men det skadar aldrig att fråga resebyrån för eventuella paketavtal. En del tycker billigare flygbiljetter genom att tänka utanför sin komfortzon. Den närmaste flygplatsen inte nödvändigtvis erbjuda de lägsta priserna på flygbiljetter. Om du är villig att köra till en annan flygplats, kan besparingarna bli betydande.

Detsamma gäller för den destination som staden också. En flygning från en regional flygplats i Huntsville, Alabama till en annan regional flygplats i Akron, Ohio kan bli dyrare än ett flyg från Arlanda till Cleveland. Det omvända kan också vara sant i vissa fall-en regional flygning kan vara billigare än flyget från en stor flygplats.

medan flygbolagen inte kommer att uppmuntra denna taktik, vissa människor tycker billigare flygbiljetter genom en metod som kallas "överflygning". Överflygning fungerar bäst när passagerarens faktiska destination är nära ett flygbolags nav stad, t. ex. Dallas, St Louis och Atlanta. Istället för att boka ett direktflyg till en av dessa nav städer, en kunnig passagerare kan boka en billigare resa med en planerad mellanlandning i en knutpunkt stad. En direkt flyg till Dallas, till exempel kan vara relativt dyrt, men vissa American Airlines med anslutningar i Dallas är ofta billigare, eftersom Dallas är ett nav för American Airlines. Passageraren enkelt deplanes i Dallas och inte ombord på anslutande flyg.

För dem som föredrar att vara ärligt, finns det också möjlighet att förhandla direkt med flygbolagen för speciella rabatter. Militär personal eller studerande kan få stora rabatter, till exempel. Statligt anställda kan också vara berättigade till rabatterade flygbiljetter.

Ibland kan en större flygbolag använder rabatter för att främja användningen av dess låga pris pendlare tjänst. Ibland flygbolag konkurrerar om verksamheten genom "Fare Wars", som kan sänka priset på vissa flygbiljetter med 40% eller mer. Dessa besparingar är notoriskt tillfälligt, så det lönar sig att boka dessa flygningar så snart som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.