Hur jag Pack för skidsemester?

När förband under ett kallt klimat är inte en daglig verksamhet, kan det vara svårt att minnas allt packa för en skidsemester. Ofta en vinter skidsemester planeras genom södra invånare vars syn på vintern är att sätta på en tröja, men även om skidåkare i fråga bor på en plats där vintrarna är kalla och snörika hjälper det att ha riktlinjer när packning för skidsemester . En semester är en tid att ta en mängd kläder som ser bra ut och må bra, men till skillnad från de flesta semester, då packar vi för en skidsemester vi har mycket mer att ta. Det finns många variabler som måste beaktas, utan vi måste planera våra dagar i skidbacken, utan även after-ski kläder, och evening wear. När du packar för din skidsemester, först packa skidkläder . Du kommer att behöva många lager kläder för att vistas varm och sprider när du värmer upp. För under redskap, med termiska underkläder, tunna skjortor halvpolokrage, och tunna fukt-wicking strumpor. Över detta kommer du förmodligen ha en fleece eller en tröja, vattenavvisande byxor, och en annan, tjockare par fukt-fuktspridande sockor, såsom smart ull. Du kommer också att behöva ytter-Essentials för din skidsemester, t. ex. en hatt, handskar, ljuddämpare eller nacke linda, solglasögon eller glasögon, och naturligtvis, en varm ski Parka. Lager är mycket viktiga eftersom temperaturen ofta varierar under dagen, och våra kroppar värma upp och kyla ner som vi alternativa skidåkningen och ridande på hissarna. Om du äger din egen skidkläder, kom ihåg att packa stövlar, skidor och stavar, annars kan du hyra dem alltid på plats. Glöm inte att ta med snacks och rikligt med solkräm. Ibland är den bästa delen av en skidsemester är vad som händer efter vi ski. After-ski kläder kommer att innehålla ett par bekväma skor och ett byte av byxor. I det kommer du att vara bekväm nog att njuta av en kopp varm choklad i Ski Lodge, surfa på butikerna i stan, eller göra lite sightseeing.

Många skidorter städer verkligen komma till liv på kvällen timmar. Din skidsemester kan äga rum i en liten, lugn stad med bara en lokal pub och hamburgare middag, där after-ski kläder är allt du behöver. Men många skidor städer erbjuder ett nattliv fancy klubbar och barer där ett steg upp från after-ski kläder behövs. Skidorter är alla ganska casual, så att du inte behöver Högtidskläder på skidsemester, men pack några Kaki /persimoner eller ett trevligt par jeans, några ganska tröjor eller skjortor, och kanske en rock än ditt skidor parka.

När du packar för din skidsemester, kom ihåg, för mycket är bättre än inte tillräckligt. Njut av planeringen för dina dagar i backen, din nights i klubbarna, och har en underbar tid!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.