Hur hittar jag Möteslokaler Hotell?

Så underbar tid på året då en semester är kommande och alla ögon i familjen är vända mot att komma bort . . . inklusive Fido's och Allie's! Ja, älskar familjens hund eller katt att resa och du skulle inte tro att lämna honom eller henne bakom. När allt är förändringen i den rutinmässiga bra för dem också. Förutom, de är en del av familjen! Det är enklare än någonsin att resa med fyrbenta familjemedlemmar eftersom det finns så många djurvänliga hotell över hela USA. Till hitta Möteslokaler hotell, en stor destination är 1 Klicka Möteslokaler Hotels and Resorts. 1 Klicka på Pet Hotell stoltserar hålla korrekta, uppdaterade listor för djurvänliga boende hela landet. Klicka bara på stat du reser igenom för en komplett lista av staden av hotell, motell och orter som kommer att ta hundar, katter och andra husdjur. Särskilt praktisk är avgift kolumn som du kan se ända fram vad deposition eller extra avgift kommer att vara för sällskapsdjur, om någon, vid varje anläggning. Denna kolumn också notera att avgiften återbetalas.

Another händig kolumn på 1 Klicka Möteslokaler Hotels and Resorts är "restriktioner" kolonn, som noterar eventuella restriktioner som kan tillämpas såsom vikt begränsningar eller djur restriktioner . Om exempelvis ett hotell tar hundar men inte katter, kommer den att visas i restriktionerna kolumnen. Eller kanske hotellet tar heller, men tar bara hundar upp till 30 pounds (13,6 kg). Om "Inga" anges under restriktioner, kommer anläggningen vidtar alla typer av hus sällskapsdjur som helst vikt. När du hittar en Möteslokaler hotell av intresse helt enkelt klicka på namnet. Då kommer du till en sida med detaljerad information om hotellet i sig, inklusive adress, rate information, hur många rum och våningar, service och tjänster, och en detaljerad beskrivning av hotellet i fråga om närhet till andra intressanta platser. Vidare ges in-och utcheckning tider, vilka typer av betalning accepteras, och avbokningsregler. Om du behöver hitta ett Möteslokaler hotell i Kanada, en alternativ plats är Möteslokaler Kanada. Vid Möteslokaler Kanada kan du hitta hotell, stugor, villor, stugor, B B: s, och även fritidshus över hela Kanada som kommer att rymma din familjs lurviga medlemmar. Du kan söka genom att klicka på en stad eller genom att skriva in parametrar i textrutor, som att välja vilken typ av logi du önskar, provinsen, och även markera en ruta för rullstol tillgänglighet. Detta är en särskilt praktisk funktion om din hund är en arbetande karl eller tjej! För att hitta en Möteslokaler hotell inne eller utanför Nordamerika, prova djurvänliga hotell, som gör en sökning efter land med motsvarande datum. Klicka på länken till inrättandet av intresse från den lista som tar upp en adress och en översikt länk. Klicka på översikten länken får du fram mer detaljerad information om boende.

Oavsett vart du reser med ditt husdjur, se till att följa grundläggande säkerhetsbestämmelser. Lämna aldrig ditt husdjur utan tillsyn i ett fordon som står parkerad i solen, även med ett fönster knäckt. Temperaturer kan sväva långt bortom utomhustemperaturen, döda ditt husdjur. Även lämna ditt husdjur i skuggan kan vara smärtsamt, så lämna rikligt med vatten i en behållare som inte blir störtade över och kolla på ditt husdjur varje 20-30 minuter. När du når din destination är det alltid en god idé att hitta närmaste veterinär eller nödsituation djur sjukhus och halka numret i din väska eller plånbok så att det är praktiskt om du behöver det.

För andra resetips se Pawsitive Husdjur, där du hittar en utskrivbar lista över saker att ta med dig ditt husdjur, inklusive hans eller hennes mediciner, ett nytaget foto, identifiering, papper vaccin och mer. Det finns också en länk till information om gränspassering med ditt husdjur. Som alltid kan det bli en fördröjning mellan politiska förändringar och uppdateringar av hemsidor, så se till att ringa i förväg för att säkerställa pet friendly hotel dig valt fortfarande välkomnar dina lurviga vän!

Happy reser!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.