Hur Jag planerar en bilsemester?

"Road trip!" Orden framkallar visioner av den öppna motorvägen, visningar rulla ut innan föraren, äventyr, frihet. Verkligheten är att medan en bilresa är mycket mer flexibel än att fånga ett plan till samma destination, ett visst mått av planering krävs för att allt ska fungera. En bilsemester oftast handlar om att köra i flera timmar - eller dagar! - Till en destination och sedan köra tillbaka. Fördelen är att resenärerna har möjlighet att stanna längs vägen för att se olika sevärdheter och njuta av några lokala smak innan vi går vidare. Det är förvisso ett makligt sätt att resa. Det finns två grundläggande sätt att planera en bilsemester. Den första är organiserad resa, där de resande tomt ut sin rutt i förväg planera hållplatser längs vägen, söka efter hotell i bland annat städer och boka i förväg. En fördel med denna metod är att resenärerna vet var de kommer att bo och inte behöver oroa dig för att kunna få ett rum. En del resenärer kan finna i förväg planerade stopp lite för att begränsa. För dessa människor, den öppna metoden för att planera en bilsemester kan vara att föredra.

För den här typen av resa, kommer de resande oftast tomt deras rutt, men i stället för planering hållplatser, de stanna vid kommer, övernattning oavsett var de är när de är för trötta för att köra vidare. Den uppenbara nackdelen med denna metod är att finna en bra plats att bo på kort varsel. Vissa resenärer svär vid denna metod, dock. Och om de resande inte insistera på att vistas i kedjan motell, kan det bli möjligt att hitta en lokal med ett bra pris.

Resande bör alltid förbereda sig för nödsituationer på en bilsemester. Detta innefattar att ta bilen till en mekaniker i förväg och med oljan förändrats och vätskor kontrolleras och toppad. Mekanikern bör också kontrollera däcken, balans och /eller rotera dem vid behov, kontrollera reservdäck och domkraft, och titta på alla slangar och ersätter dem om det behövs. Resenären ska också be mekanikern att kontrollera kylarlock en ordentlig press när han kontrollerar kylarvätska nivåer. En bra Vägassistans resa kit för bilen kommer att omfatta två liter rent vatten, fyra Quarts av olja, en flaska varje överföring och servostyrning vätska, en burk bromsvätska, spolarvätska, pappershanddukar, och ett par trasor. Resenären bör antingen ha en uppsättning startkablar eller en skjuts kraftpaket i bagageluckan.

Resande bör också göra en vanlig första hjälpen-kit, finns i lågprisbutiker och läkemedelsmarknaden. De bör också ta alla receptbelagda läkemedel de behöver under hela resan, samt en lista över alla receptbelagda läkemedel de tar. Om de måste göra en resa till akuten, kommer denna information att vara avgörande. Resenärer bör också se till att få sin bil och sjukförsäkringskort, liksom en bil laddare för mobilen.

Comfort är avgörande på en bilsemester, så resenärer kanske vill ta med sin favorit snacks, samt en kudde för Naptime och hotellverksamhet. Liten mjuk-sidig kylare är lätt tillgängliga, och en "Blue Ice" block som får plats inuti trevligt att hålla drycker kalla. Slutligen bör en resande tar alltid längs en atlas eller färdplan och extra pengar, tillsammans med ett par dollar i förändring. Efter dessa riktlinjer bör bidra till en problemfri resa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.