Är Rymdturism genomförbart?

växande bransch rymdturismen vill göra det möjligt för vanliga människor att göra fritidsresor i omloppsbana. För rymdturismen vara genomförbart måste det vara relativt överkomliga och säkra för allmänheten. Företag sysslar med rymdresor måste konstruera återanvändbara rymdfarkoster som inte negativt påverkar miljön med tillgängliga medel.

Rymdturism är redan en realitet. Under 2001 spenderade en företagare 20 miljoner dollar för att ta ett fartyg till den internationella rymdstationen i samverkan med organisationer regeringen vetenskap. Därför är det redan möjligt för ett fåtal miljonärer att följa astronauter och kosmonauter på rutinbesök. Rymdturism försöker nu att bredda publiken för att skapa en oberoende, affärsföretag som liknar dagens kryssningsfartyg eller passagerarplan lyx. P

Många utmaningar måste övervinnas innan rymdturismen blir möjligt genom att erbjuda en extravagant semester alternativ. En resa kan vara i bana runt jorden under några dagar eller besöka en destination satellit utväg. Så småningom skulle företag vilja kostnad omkring $ 100. 000 i utbyte mot en weekend resa som har en låg risk för skada eller död. För att göra detta måste de övervinna allmänhetens gängse uppfattningen att rymdfart är en mycket specialiserad, farlig, och utom räckhåll.

Flera företag är på jobbet för att konstruera återanvändbara, säker hantverk i samarbete med flyg-experter NASA och ingenjörer flygplan. Dessa privata kommersiella utvecklare måste säkra en hel del investeringar, samt att etablera en efterfrågan på denna tjänst, innan de når sitt mål.

Även utrymme läger erbjuder redan folk en chans att uppleva tyngdlöshet rymdturismen förtrollar resenärer med utsikten att titta ner på jorden från rymden. Inledningsvis har förlita efterfrågan på denna typ av semester inte på exklusiva restauranger, lyxiga hotell, eller någon annan verksamhet än tittade ut av en hyttventil i den stora, djupa tomhet. Erfarenheterna av tyngdlöshet lockar andra. Med tiden kommer denna uppfattning genomförbara rymdfärder utvecklas om efterfrågan och ökade investeringar för utveckling av handeln och företagen har nog anledning att sälja resor i rymden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.