Vill jag ta Formellt kläder på en kryssning?

fattar beslut om att väcka formella kläder på en kryssning har mycket att göra med karaktären och längden på kryssning du planerar att vidta. På middag och dans kvällsturer nöje, gör du inte så mycket att formella kläder på en kryssning utan istället bär dina kläder till kryssningen. Eftersom dessa kryssningar bara några timmar, behöver du inte ta ett extra tillskott av kläder, men du kanske vill ta en varm jacka om vädret är osäkert.

Många kryssningar som varar i flera dagar kan har några formella kvällar, eller en formell matsal. I dessa fall bör du planerar att föra formella kläder på en kryssning. Egentligen, vad du verkligen strävar efter är semi-formellt eller Dressy kläder, i de flesta fall. En Dressy klänning för kvinnor och en kostym (inte en smoking) för män är oftast allt som behövs. Vissa matsalar på ett kryssningsfartyg kan ha kavaj och krav slips för män, så åtminstone, borde man ta en trevlig sport jacka, byxor, en klänning skjorta, och en samordnande slips. Om du är osäker på om du ska ta formell kläder på en kryssning är det en bra idé att kontakta din resebyrå eller kontakta Cruise Line direkt. Normalt Cruise Line har en vägbeskrivning av händelser och kan ge dig råd om alla speciella kläder krav. Det kan finnas möjligheter att köpa Dressy kläder i en butik på fartyget, men dessa inköp kan bli dyr. Därför är förvarnade kan du välja något som passar från din egen garderob.

I ett fåtal fall kanske du behöver faktiskt ger formella kläder på en kryssning. För kvinnor innebär detta i full längd eller te klänningar längd, och för män, innebär detta vanligtvis i sista, en smoking. Mycket långa kryssningar på de större fartygen kan ha speciella partier eller händelser som dansar som kräver din bästa speciella kläder. I de flesta fall, men behöver du bara en eller två Dressy outfits för speciella middagar.

Kvinnor bör tänka på bekostnad av kläder när de kommer med formella kläder på en kryssning. Du kanske inte vill packa en ovanligt dyr designer klänning, eftersom stölder sker på kryssningsfartyg. På samma sätt kan det vara bättre att packa kostym smycken som kan blända och glänsa, snarare än verkligt dyra smycken. Återigen händer stöld tyvärr på kryssningsfartyg och det skulle vara synd att ha en lustresa ruinerad av förlusten av dyra föremål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.