Vilken Disneyland Ska jag stanna på?

Om du planerar en resa till Disneyland Resort i Anaheim, en av dina största besluten kommer vara där för att stanna på ditt besök. De tre Disneyland har olika utseende, bekvämligheter och prisklasser. Vilken Disneyland hotell du ska bo på beror på vilken typ av semester du vill ha, behov av ert parti, och överväganden budget.

För dem som önskar det klassiska Disney erfarenhet, det bästa valet kan vara den ursprungliga Disneyland. Byggd 1955 och ombyggd flera gånger, strävar här hotellet för att lägga Disney Magic till varje aspekt av en gästens vistelse. Rooms feature speciellt utformad täcken med kartor över Disneyland på dem, Mickey-mus lamphållare, och många andra små detaljer. En central del av hotellet är Neverland Pool, en Peter Pan-tema vatten område med en stor vattenrutschbana och tropiska landskapsarkitektur. Rumspriser på hotellet börjar på omkring $ 250 US dollar (USD) per natt, men paketavtal med biljetter kan vara billigare, och årliga passholders kan dra fördel av specialpriser under lågsäsong perioder.

Disneyland Hotel är tillgänglig via Downtown Disney shoppingområde, som erbjuder ett varierat utbud av restauranger och shoppingmöjligheter. Hotellet ligger också nära till Monorail, vilket ger snabb service till och från Tomorrowland delen av parken. Hotellet har 969 rum och fyra restauranger, inklusive det tysta Wine Cellar, en utmärkt plats för vuxna att fly för en snabb drink.

För budgeten sinnade Disneyland besökare, det billigaste Disneyland hotel is Paradise Pier. Det höga byggnaden finns 489 rum och ett poolområde ovanpå hotellet. Byggnaden har en tropisk ö känsla och är mycket barn-inriktad. Rum börjar på runt omkring $ 180 USD. Baksidan av hotellet är det är längst bort från parker, och kräver några promenader. Om någon i ditt sällskap har svårigheter att gå, detta kanske inte det bästa valet.

Paradise Pier har en avspänd och avslappnad atmosfär. Mat ingår Yamabuki, en japansk sushi plats, och PCH Grill, en ledig pizza och hamburgare restaurang. Många guestrooms feature spektakulär utsikt över parken, men brukar kosta extra.

För lyx som bara Disney kan uppnå, kanske du vill prova just Disney "Grand Californian Hotel and Spa. Denna vackra, konstnärliga boende öppnades 2001 som en del av den stora utbyggnaden av orten, och har en egen ingång till Disney's California Adventure theme park. Detta Disneyland Hotellet är byggt i konst och hantverk stil tidigt 20th century Kalifornien, och funktioner målat glas-fönster, sinnrikt snidade metallhalogenlampor, och en stor sten spis i den enorma lobbyn.

Grand Californian är det mest vuxna-vänliga i Disneyland, med den Mandara Spa och världsklass Napa Rose restaurang. Gästerna kan njuta av ett parti schack eller backgammon och ett glas vin Kalifornien i Hearthstone lounge, eller smaka en läcker buffé på den vackert dekorerade Storyteller's Café. Stilen och utformningen av hotellet är sådan att många dag-gäster till parken stoppa in i lobbyn för att vila eller besöka restauranger. Grand Californian är den dyraste Disneyland, som börjar på $ 380 USD per natt, beroende på säsong.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.