Vilka är de olika typerna av resetjänster?

Resetjänster är ett mycket brett område, allt från att göra din resa till ett annat land lagligt att få en lägre kostnad på flyget och en vegetarisk under flygning måltid, boka dig på ett hotell med en badtunna, och ge du med vägbeskrivningar. Eftersom resor nu sker så ofta, både för arbete och nöje, och på så många sätt, finns en mängd olika resetjänster att tjäna olika resebehov.

Government Agencies
Regeringarna i de flesta länder har en byrå som utfärdar resehandlingar och arbetar för att garantera säkerheten för sina medborgare som reser utomlands. Till exempel, om du är amerikansk medborgare som reser till ett annat land, en del av din resa preparat kan innebära en pass och visum, och Department of State är leverantören för dessa handlingar. DOS-webbplatsen är också ett bra ställe att leta efter säkerhet och hälsoaspekter i regionen du planerar att besöka. Dessutom kan du registrera ditt besök på deras hemsida och har en kontaktpunkt i det land du besöker, så att det gäller någon form av nödläge med bara något som uppstår som innebär att du måste komma snabbt hem-och U. S. ambassad, var du än är försöker kommer att hjälpa dig.

Airline, tåg, buss och Cruiseline Travel Bokning Service
Företag som är inom transportbranschen åtminstone kommer att erbjuda dig en online tjänst för sina egna tjänster, men vissa kan ge mycket mer. Detta omfattar paket med hotell och biluthyrning, underhållning, sightseeingturer och andra funktioner.

resebyråer och Reducerad skattesats Bokning Tjänster
Lokala och nationella resebyråer och tjänster såsom Travelocity, Expedia, och Priceline skilja sig från gruppen ovan eftersom de inte verkligen tillhandahåller tjänsten du söker, men bara ha mer eller mindre av en hand med att ordna det åt dig. En resebyrå Har fotarbete för dig, samtidigt med den rabatt, kommer du troligen att behöva investera din egen tid att söka och jämföra tills du hittar det du söker.

Roadside Safety Services
Företag som den amerikanska Auto Association (AAA), har erbjudit tjänster vägarna resor under en lång tid. Vissa vägassistans är begränsad till denna tjänst, och hjälper dig med platt däck, borttappade nycklar, fast fordon, krävs gas eller kylvätska, och bogsering. Men med AAA, några av de fördelar som ledamöter åtnjuta inkluderar service Vägassistans, reseplanering bistånd, hyrbilar och rabatt resetjänster.

Garage och Service Station bärgningsbilar
Om du behöver resa hjälp på grund av motorhaveri och du inte har en plan hjälp på vägarna kan du hitta bogsering och underhåll på en lokal verkstad eller bensinstation. Dessa företag kommer vanligtvis bogsera bilen till tjänsten plats du själv väljer eller ta bilen till sin verksamhet för reparation. Om du bor eller vistas i närheten, kan du få ännu en skjuts hem medan de reparera din bil.

i fordon bistånd
I fordon stödsystem, som OnStar, erbjuder en rad tjänster för förarens säkerhet och resor. De ger reseplanering reagera i händelse av en olycka, erbjuda hjälp om fordonet är stulet, kan ge turn-by-turn navigation, och kan diagnostisera fordon frågor innan de blir stora problem. Dessa system säljs med fordonet.

511 Information Services
Från US Department of Transportation Federal Highway Administration webbplats kan du öppna sidan med rubriken "511 America's resande Telefonnummer. " Sidan innehåller en karta som klargör statusen för varje stats 511 tjänster, med länkar till de tjänster som har distribuerats .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.