Vilka är de nödvändiga Trekking Supplies?

nödvändiga trekking leveranser varierar beroende på lokalisering och planering för varje resa. Exempelvis vissa trekking turer inkluderar bor på hotell i mellan olika destinationer. Övriga turer inkluderar resor med bil och turer dag. Varorna måste vara särskilt kompakt och lätt för backpacking resor. Både personliga och delade objekt är nödvändiga för grupp vandringar med hästar eller besättning transporterar trekking leveranser.

tält, kaminer, tabeller och leveranser latrin används av en grupp på vandring. Måltider vanligtvis inkluderas så matlagning leveransen genomförs av besättningen och /eller hästar. Bybor i området för vandringen är vanligtvis kunniga i vad trekking förråd är absolut nödvändiga i området.

Även om stor grupp vandringar, individer är skyldiga att föra sin egen personliga förnödenheter såsom toalettartiklar och kläder samt som vissa medicinska förnödenheter. Poster såsom antacida, anti-diarré medicin, solskydd, hosta sugtabletter, antiseptisk kräm och bindor är ofta väcks av enskilda på turer. Den nödvändiga kläder för en trek beror väldigt mycket på klimatet. I många bergsområden, dagarna är varma men nätterna är frysning. Lager av kläder är oftast den bästa bärbara trekking leveranser för enskilda att sätta på en vandring. En trekker kan medföra både en ned-fyllda skidjacka och en ljus Windbreaker. Han eller hon kan också ha lätta T-shirts till ozonskiktet enligt tyngre fleece toppar. Bomull sockor och strumpor ull kan användas separat eller lager tillsammans. Shorts kan bäras under byxorna. Termisk underkläder gör en bra första lagret i kyla.

Bra stövlar och skor är nödvändiga trekking leveranser. En hatt, handskar och halsduk är också nödvändiga på de flesta turer. Vandrare föra ofta några små personliga saker som en kamera eller en liten skissbok och pennor. Varje trekker har sin egen sovsäck. Han eller hon kan också medföra individuella trekking utrustning såsom Skidstav.

Personligt pappersarbete och pengar är också nödvändiga trekking leveranser. En trekker får bära en stor lagförslag om att köpa alla nödvändiga akuta leveranser, men brukar han eller hon kommer att resecheckar stället för kontant för den löpande utgifter. Det är en bra idé för vandrare att ta sin ursprungliga krävs visum, pass, tillstånd och intyg om vaccinationer samt kopior av dessa lagrade på en annan plats. Detta sätt, om viktiga papper går vilse, blir det en andra omgång att arbeta från-det är viktigt att kontrollera i förväg ta reda på vad exakt pappersarbete som behövs för varje specifikt land och trekking område.

Till exempel, om vandringen i Nepal samt andra regioner, en dubbel bokföring typ av pass kan krävas. Extra pengar är alltid en bra idé att ta på en trek som vissa nationalparker och skyddsområden har avgifter. Andra viktiga trekking leveranser inkludera tabletter vattenrening och behandlingar blister.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.