Vem är några kända amerikanska Komiker?

amerikansk komiker är kända för sin fräcka humor, vilda uppträdanden och allmän enfald. Med den stora traditionen av Vaudeville tjäna som bakgrund till modern stand-up comedy, är det inte konstigt att många amerikanska komiker anses vara bland de bästa i världen. Det verkar inte finnas några gränser för ämnet eller lämplighet för modern amerikansk komiker, vilket leder till tillfällig kontrovers då allmänheten eller pressen bedömer en komisk har gått för långt. Man kan inte ägna någon tid att uppmärksamma Amerikansk komedi scen utan snabbt höra namnet Robin Williams. Den kooky kaliforniska är en naturkraft på scen, dykning från visningar till teckningsoptioner till nytt lagbestämmelser så snabbt publiken kan lämnas andfådd. Många andra komiker stå något i fruktan för Williams, ofta kallar honom den snabbaste tänkaren i byggnaden. Hans storskaliga föreställningar, inklusive Robin Williams: Live at the Met under 1986 och Robin Williams: Live on Broadway under 2002, fortsätter att vara extremt populär och anses av många att vara bland de största stand-up comedy visar genom tiderna.

Robin Williams är också en fulländad skådespelare, en egenskap som delas av många amerikanska komiker. Han deltog i Julliard School i 1970-talet och 1998 vann Oscar för bästa manliga biroll för sin dramatiska roll i Good Will Hunting . Williams har varit en lång anhängare av välgörenhetsorganisationer, inklusive ovanliga utländskt bistånd grupp Comic Relief. Parallellt fellow serier Whoopi Goldberg och Billy Crystal, har han producerat flera komedi specialerbjudanden till förmån för gruppernas arbete. En av de mest framgångsrika serierna i slutet av 20th Century uttrycker en stil helt annan än den frenetiska Williams, Jerry Seinfeld är stand-up visar är sned monologer, fylld med personliga anekdoter. Komedien var inlindade i en av de mest framgångsrika tv-serier på 1990-talet, Seinfeld . Föreställningen om en grupp New York vänner var en enorm framgång, tjäna Seinfeld över $ 267 miljoner US-dollar (USD) under 1998 och gjorde honom till den högst betalda entertainer i show business.

Chris Rock kom ut ur vördas tradition av Saturday Night Live en sketch komedi show som blivit en amerikansk legend. Komikern, också en framgångsrik aktör, är känd för sin orädda behandling av allvarliga ämnen. Rock är rädd att kommentera socialt och politiskt känsliga frågor, samt att kommentera utan att bry sig om hans mottagning. Han har medverkat i flera TV specials, inklusive landmärket Chris Rock: Bring the Pain under 1994.

amerikansk komiker ibland göra sitt varumärke genom att ta ett specifikt ämne och göra det roligare än någon annan kan. Kathy Griffin, den högljudda redhead från Los Angeles, är en ständig ström av kommentarer på tillvaron för de rika och berömda. Känd för sin dödliga ta på anspråk av kändis kultur, fick Griffin sin utbildning med Groundlings, en världsberömd komedi truppen hem till många av Los Angeles mest berömda komiker. Griffin kommer nästan alltid en chock och ett skratt, när hon romps sig igenom den kanon av Hollywoods A-lista.

Till skillnad från sina internationella motsvarigheter, amerikansk komiker inte är allmänt kända för sina eleganta ordlekar eller egendomliga idéer. Som grupp, tenderar de att vara högt, vanvördiga och oändligt varierande stil. Det är inte konstigt, med en så varierad grupp av scene-grabbers tycktes fylla i USA till bristningsgränsen, som Robin Williams inte kunde låta bli att hänvisa till Kanada som "ett loft lägenhet över en riktigt bra fest. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.