Varför är Cincinnati Känd som "The Queen City?

Cincinnati, Ohio, som grundades 1788, hette ursprungligen Losantiville, eller "staden mittemot mynning Licking River. " bara två år senare, guvernören i nordvästra territoriet, general Arthur St. Clair, omdöpt staden Cincinnati, för att hedra en organisation av frihetskriget officerare, Society of Cincinnati. När det officiella namnet var fast, Cincinnati snabba tillväxt i början av 1800-talet fällt flera smeknamn, ett av de mest aktade är the Queen City. Som ångbåtar hjälpte Cincinnati blivit den största hamnen på Ohio River, staden varor som skeppas till både östra USA och till utlandet. Staden, den snabbast växande i landet mellan 1835 och 1850-talet, blev den största staden i Ohio och den största staden i mellanvästern före inbördeskriget.

Vissa källor rapporterar att det var stadens stolta medborgare själva som först utropade sin magnifika hem "The Queen City" eller "Queen of the West. " Långt före försäljning slogan och organiserade handelskammare, de boende själva har beslutat deras stora och praktfulla stad var kunglig. Från 1826, enligt medupphovsmän Benjamin Drake och Edward Mansfield till staden som "Queen of the West" i sin bok, Cincinnati . Sedan 1854, poeten Henry Wadsworth Longfellow boxar "Catawba Wine", som memorialized Cincinnati's vingårdar. I den sista strofen i dikten, hänvisar han till Cincinnati som "Queen of the West. "

Under åren som följde, drottningen City fick många andra monikers. Som Cincinnati blev känd som en fläsk förpackning center i mitten av 1800-talet var det ofta kallas "Porkopolis. "Det hade överträffat både Dublin och Belfast som världens främsta fläsk packning centers och var chef leverantör av salt fläsk till den brittiska flottan. Under samma tidsperiod, boende ståtar fortfarande sin stolthet också hänvisade till att Queen City som "i London i Amerika. " När musik, konst, ett universitet och professionell baseball in stadens prägel på 1870-talet, till Queen City var också känd som "Paris i Amerika. "

Många företag och produkter antog Queen City monikern för sina produkter och företag. Klubbar, tillverkare, butiker och medicinska grupper använder fortfarande Queen City i deras namn. Cincinnati är inte längre den största staden i Ohio. Columbus, huvudstaden, nu innehar den titeln. Nu när Cincinnati firade sitt Bicentennial 1988, nyare tillnamn omfatta Cincinnati USA, som hänvisar till Greater Cincinnati regionen, som omfattar ett 15-län region som omfattar tre stater, Kentucky, Ohio och Indiana.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.