Vad ska jag på min resa till Oahu?

Ibland känd som en av de verkliga juvelerna i Hawaiiöarna, ön Oahu har mycket att erbjuda. Oavsett om din resa till Oahu är en familj semester, affärsresa, eller bara en förändring för att komma undan med dig själv för ett miljöombyte, det finns gott om aktiviteter att njuta. Här är några exempel på saker som bör ingå i varje resa till Oahu. för familjesemestrar, är ett besök till Honolulu Zoo och Waikiki Aquarium ett måste. Samtidigt som ibland förbises av många turister, innehar denna attraktion skillnaden av att vara den tredje äldsta amerikanska akvarium som är öppet för allmänheten. Anläggningen också ligger på mark som formellt kontroll av Hawaiian royalty, och var given till medborgarna i öarna för deras användning. Med program och utställningar som berättar historien om Stilla havet och rika variationer på vattenmiljön i området, både barn och vuxna kommer att finna det lätt att tillbringa timmar vid denna attraktion. Ingen resa till Oahu är klar utan att turnera polynesiska Cultural Center. Anses av vissa vara den mest populära av alla attraktioner, Centrum sport fyrtiotvå hektar av vackert kulturlandskap som ger besökarna möjlighet att lära om historien bakom Hawaii. Tillsammans med att få veta om den roll som den kungliga familjen i historien om öarna, även turister bjuds på traditionell mat, att chansen närvara luaus, och även att lära och se Island underhållning såsom Hula dans. The Pearl Harbor och Arizona Memorial fortsätter att dra folk från hela världen. Tillägnad minnet av de över tusen amerikanska soldater som miste livet på platsen, frammanar Memorial starka reaktioner från och med besökare som inte var vid liv vid tidpunkten för bombningarna. Nära två miljoner människor besöker platsen varje år.

Om vandring är din sak, en resa till Makapuu Point är ett måste under din vistelse på Oahu. Vandring till den punkt tar vanligtvis en timme i varje riktning, och innehåller några av de vackraste landskap som man kan tänka. Många besökare väljer att göra vandringen nära soluppgång eller solnedgång, som den punkt har en utsikt som är särskilt hisnande vid de tider på dygnet.

Tillsammans med platser att se, Oahu erbjuder gott om shopping, nattliv och roligt i solen för att spetsa ditt besök. Se till att kontakta Turistbyråns för information och förslag på andra roliga aktiviteter för att njuta av under din vistelse på Oahu.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.