Vad ska jag göra när Visiting Cancun?

ligger i den mexikanska delstaten Quintana Roo och längs Yucatan halvön, är Cancun en underbar plats att komma undan för vila och rekreation. Vid besök i Cancun, det finns flera lokala platser och nöjen att njuta som är idealiska för alla medlemmar i familjen.

På grund av det underbara vädret längs havet, skulle mexikanska semestrar såsom besök till Cancun inte vara komplett utan att spendera lite tid på stranden. En av de vackraste stränderna i området Cancun är Playa Langosta. Anses vara en av de bästa stränderna för bad och andra vattensporter, funktioner Playa Langosta grunt vatten som är perfekt för snorkling. Lokala tjänster erbjuda yrkesverksamma som kommer att övervaka turister som vill prova snorkling för första gången. Tillsammans med roliga vattensporter, stränder täckta med vackra pulverform korallsand som är ett av de särskiljande dragen i Cancun. När turisterna vill ha en kort paus från vatten, sand och sol, det finns gott om restauranger och barer längs omkretsen av strandområdet. skulle ingen resa till Cancun anses komplett utan att spendera lite tid på Maya-ruiner i området. Playa Delfines är en strand område med en stor offentlig parkeringsplats, som ligger inom bekvämt gångavstånd till ett antal ruiner, vilket gör det till ett utmärkt sätt att kombinera två verksamheter till en. Det är dock viktigt att notera att det i vattnet längs denna strand oftast inbegriper undertows, så många besökare föredrar att utnyttja de utmärkta solexponering och förmågan att besöka ruinerna i stället ägna sig åt vattensporter.

För en mer utförlig introduktion till gamla Maya kulturen, kan Zona Arqueologica El Rey vara den idealiska fokus för en Cancun semester. Ingår i detta område är ett litet tempel som har flera ceremoniella plattformar. Privat guidning kommer att leverera turer i området, eller turister kan välja att ströva omkring efter behag. The Iguanas som ofta finns sola sig bland plattformarna kommer att glädja barn. Faktum är att alla familjemedlemmar kan njuta utfodring rester av bröd till leguaner.

Naturligtvis besöker Cancun för lite vila och avkoppling behöver inte hindra ett litet nattliv. För en chans att njuta av mexikansk mat är ett besök till Yaxchilan Avenue i centrum kommer att ge ett brett utbud av salsa barer och restauranger. Flera dans klubbar finns också i centrum också. På Hotel Zone i Cancun, finns ett antal högteknologiska klubbar som kommer att tilltala ensamstående och par som söker en bra tid. Sådana klubbar som DadyO's, CocoBongo och Señor Frogs erbjuder dans, ett brett utbud av mat och parti möjligheter som sträcker sig ända till soluppgången. För familjer finns det också ett antal underhållning klubbar som erbjuder lokal musik shower med middag, med allt från traditionell mexikansk folkmusik till modern salsa tillgänglig för kvällens nöjen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.