Vad kan jag göra i Wilmington, North Carolina?

Wilmington, NC, med överkomliga priser, en mängd aktiviteter och brist på trängsel, är ett bra område för turister. Som en hamnstad vid Cape Fear River, hus det North Carolina Battleship, ett World War II Memorial. Det Wilmington Området har även båt kryssningar, segling och charter.

packad med en waterfront område med affärer och restauranger, skryter Wilmington också en filmstudio och flera museer. En rundtur på Battleship är en uppskattad aktivitet, särskilt för historia eller militär buffs. Med sin stora historiska området, kan du tur sträckningen av hus och byggnader landmärke i Wilmington till fots, transport eller flodbåt. Du kan även ta en Ghost Walk tur eller en Pub Crawl turné. Det Wilmington Waterfront område hus många intressanta affärer, inklusive dem som säljer silversmycken och besynnerliga-tema poster, och en fylld med ljus, ö-färgade T-tröjor, hattar och accessoarer hemma. Restauranger i området omfattar Elia's Restaurant, med en stor, täckt sittområde utsikt över vattnet, och Water Street restaurang som ligger i en byggnad som tidigare inrymt en jordnöt fabrik. Sidewalk sittplatser, perfekt för folk att titta på, finns på Water Street. Den Bellamy Mansion Museum and Gardens är en Antebellum hus och museum som erbjuder turer med inriktning på historia i området och hemmet. Ett annat är Burgin-Wright Museum House and Gardens. Andra museer omfattar Afrika Museum, Cape Fear museet och vetenskap och Wilmington Railroad Museum.

Screen Gems Studio, hem till den populära serien Dawson's Creek , även tidtabeller regelbundna turer. Konstmuseer och gallerier är vanliga i Wilmington, också. Skoj för hela familjen ingår en resa till Wilmington s vatten park, the Jungle Rapids Family Fun Park.

För strandälskare, tre stränder ligger bara en kort bit från Wilmington: Carolina Beach, Kure Beach och Wrightsville Beach. Carolina Beach är en nostalgisk, avslappnad område med många mindre motell och lägenheter och några restauranger kedja. Familjevänliga aktiviteter inkluderar fiske, båtturer, vandringsleder, kanoter, trampbåtar och till och med ett pariserhjul. Kure Beach är ännu mindre och ganska familjeorienterad, perfekt för fiskare med sin enorma brygga. Wrightsville Beach har fem miles från sand, tillsammans med ett museum, cykling, shopping, restauranger och vattensporter.

Både North Carolina Aquarium och Fort Fisher staten Historic Site /friluftsområde ligger i Southport, en kort biltur eller båtresa bort. Fort Fisher bevaras till National Historic Landmark på grund av sin roll som en högborg för den Confederate armén under 1860-talet. North Carolina Aquarium vid Fort Fisher är en av tre North Carolina akvarier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.