Vad kan jag göra i Toronto, Ontario?

Toronto, Ontario är en stor kanadensisk stad med många intressanta saker att göra. Shopping och alla typer av underhållning är skisserat här. I CN Tower, Rogers Centre, Yonge Street, Eaton Centre, The Hockey Hall of Fame, Kensington Market och The Royal Ontario Museum ger stora saker att göra i Toronto för turister och bofasta. i CN Tower, ligger på Front Street i Toronto, sägs vara världens högsta fristående struktur. Detta är en mycket populär attraktion på en klar dag på grund av det utmärkt utsikt över staden. Den CN Tower är också en bra syn att se på natten på grund av dess attraktiva belysning. Stående på glasgolv är en av de mest populära saker att göra i Torontos CN Tower. Rogers Centre ligger precis i närheten av tornet och har plats för upp till 60. 000 personer för idrottsevenemang, kongresser och konserter.

Yonge Street separerar de östra och västra delarna av Toronto och sägs vara den längsta gatan i världen. Det finns många populära nöjesställen, butiker specialitet och matställen längs Yonge Street. Visiting Eaton Centre på Yonge Street är en av de bästa saker att göra i Toronto för dem som älskar shopping malls. Eaton Centre finns tre nivåer med nära 300 butiker och är ansluten till en underjordisk promenad system. är The Hockey Hall of Fame även ligger på Yonge Street och är ett av de rekommenderade saker att göra i Toronto för hockey fans i alla åldrar. Detta är hem Stanley Cup. Många roliga hockey tema aktiviteter visas här som tar slap skott och titta på filmsekvenser av stora stunder i idrotten. The Hockey Hall of Fame har den största samlingen av hockey relaterade poster i världen.

Kensington Market är ett område känt för sin shopping, restauranger, bagerier och ost butiker och second hand-affärer och barer. Ligger väster om Toronto's stadskärnan, är Kensington Market gränsar till Bathurst Street, College Street, Dundas Street och Spalding Avenue. Rubrik till marknadsdomstolen med spårvagn än med bil anses vara en av de bästa sätten att bläddra butikerna som parkering här är vanligtvis inte så lätt att hitta.

Exploring the Royal Ontario Museum är ett av de bästa saker att göra i Toronto för dem som reser med barn. Museet har många kreativa, interaktiva utställningar som den populära Dinosaur Dig. Både permanenta och tillfälliga utställningar visas på Royal Ontario Museum. Naturhistoriska liksom världshistorien är markerat på museet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.