Vad kan jag göra i Rapid City, South Dakota?

Rapid City är mest känd för sina intressanta områden utomhus inklusive Black Hills. Black Hills faktiskt sluttningar fulla av tallar, men när man ser på avstånd, tallarna är svart. Mount Rushmore National Monument, Cosmos Mystery Area, Reptile Gardens, Crystal Cave Park och Black Hills National Forest friluftsområde erbjuder gott om bra saker att göra i Rapid City.

Fiske är vanligtvis tillgänglig året runt på Black Hills National Forest friluftsområde och vattnet här är kända för många arter av öring såsom regnbåge, brunt och bäck. Dykning, simning, paddling, segling och vattenskidor är andra populära vattensporter och Området har sjöar och vattendrag. Vandring, cykling och ridning är andra populära platser på Black Hills National Forest friluftsområde.

Rapid City's Crystal Caves Park är känt för sina hisnande vyer och reservationer bör göras minst dagen innan du planerar att besöka . De flesta av grottorna är fylld med vackra kristaller formationer som är underbara att se på nära håll. Vandringen av grottorna är ganska lätt och Crystal Caves Park ger besökaren en stor chans att turnera en riktig grotta.

Reptile Gardens är världsberömt för sitt stora utbud av sällsynta kräldjursarter. Den har världens största samling av kräldjursarter inklusive en Komodovaran och en rysk kobra. Rapid City's Reptile Gardens är känd för sina fyra visar: alligator, orm, fågel och utbildade djur. Reptile Gardens har ett zoo och en Nature Center samt en lekplats. Besökarna i trädgårdar kan se stora sköldpaddor, fåglar, präriehundar, grodor, spindlar och ödlor.

Cosmos Mystery området, som också kallas Cosmos i Black Hills, är perfekt för den som tycker om att upptäcka det paranormala och utmaningar verkligheten. Allvar-trotsar naturen i området tros vara kopplad till någon typ av virvel. Bollar rulla uppåt här och du kommer inte att kunna stå rakt. Den Cosmos Mystery området är en sommar attraktion för alla åldrar.

The Mount Rushmore National Monument nära Rapid City är en världsberömd historisk plats. Skulptör Gutzon Borglum s granit bergssidan sniderier ordförandekonferensen Washington, Jefferson, Lincoln och Roosevelt är definitivt ett "måste se!" Besökare på webbplatsen kan ta Presidentens Hiking Trail till basen av skulpturerna. Lincoln Borglum Museet visar vanligtvis en film om skapandet av hällristningarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.