Vad kan jag göra i Couer D’Alene, Idaho?

Coeur d'Alene är en småstad och semesterort område i norra Idaho. Namnet är franska för "mitt i en syl," eller vassa läder verktyg, men ingen vet riktigt säkert varför de franska kanadensarna eller franskspråkiga Natives kallade det så. Vad är säkert är att i dag, Coeur d'Alene är en historisk och naturskön plats med många populära aktiviteter.

Lake Coeur d'Alene sägs vara en av de vackraste sjöarna i världen. Sjön är känd för kajaker och andra båtar. Lake Coeur d'Alene funktioner populära stränder samt Spokane River Centennial Trail. Leden erbjuder alternativ för cykling, jogging och promenader. Det sträcker sig från Higgens Point Lake Couer d'Alene till Washington-Idaho gränsen. Centennial Trail visar natursköna platser av intresse och är känd för familjer och nybörjare visa skoning på vintern.

Farragut State Park är hem till Kanada gäss och änder på vintern och erbjuder populära picknickställen under sommaren. Klippan stack formationer här är spännande för lokalbefolkning och turister. Coeur d'Alene har fyra bergen för skidåkning och eller snowboard.

närheten Moskva, har Idaho fokus på kultur samt utomhussporter. Musik och teater är populära här och The University of Idaho finns även i Moskva. Jakt, fiske, camping, cykling och vandring är några av de friluftsaktiviteter som Moskva är känd för. Moskva kallades först Paradise Valley 1871, men fick senare namnet efter Moskva, Pennsylvania.

The Museum of North Idaho på norra Idaho College i Coeur d ' Alene fokuserar på historien om tidigaste gårdarna i området samt skogsindustrin. Museiföremål innehålla uppgifter om utvecklingen av skogsavverkning och gruvdrift i norra Idaho. Historia ångbåten resor omfattas också på museet. Över 40 stora ångbåtar som drivs på Lake Coeur d'Alene mellan 1910 och 1915 före användning av tåg och bilar blev utbredd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.