Vad kan jag göra i Cleveland, Ohio?

Cleveland, Ohio, grundades av General Moses Cleveland 1796. Stadens Cuyahoga River platsen ledde till att det blir ett centrum för järnväg och tillverkningsindustri. Idag är Cleveland känd för vård och områden för finansiella tjänster, liksom för dess rötter i rulle och rulla musik. The Rock and Roll Hall of Fame and Museum, Westside Market, Cleveland Museum of Art och Cleveland Metroparks Zoo alla erbjuder bra saker att göra i Cleveland. The Cleveland Metroparks Zoo har Nordamerikas största samling av primater arter . Denna högt värderade Djurparken har mer än 3000 djur och 600 arter. Djurparken har också några sällsynta djurarter samt 10. 000 plantor djungeln från Asien, Afrika och Nord-och Sydamerika. Besök Metroparks Zoo är en av de bästa saker att göra i Cleveland om du älskar djurparker, men det rekommenderas ofta att besökare reservera tillräckligt med tid för att se den och ha bekväma skor eftersom det är ett stort zoo.

Besök Cleveland Museum of Art är en av de stora fria saker att göra i Cleveland. Särskilda uppvisar kan kräva inträdesavgift, men det finns över 43. 000 stycken i den fria permanenta samlingarna. Museet kan uppleva tillfälliga stängningar medan nya utställningar byggs upp. The Cleveland Museum of Art är inriktad på konst från hela världen och är särskilt känd för sina asiatiska samling.

Cleveland's Westside Market byggdes 1912 i Beaux Arts arkitektonisk stil. Denna offentliga marknaden har ett klocktorn och högt i tak och är känd för sin kvalitet bakverk och gammaldags kött. Westside marknaden finns också en mängd olika produkter och mejeriprodukter samt tillagade rätter.

, desto bättre del av en dag på Rock and Roll Hall of Fame and Museum är en av de bästa saker att göra i Cleveland för alla som gillar rockmusik. Den permanenta utställningar ingår datorer med pekskärm och telefoner huvudet. Museibesökarna kan komma 500 låtar som Shaped Rock and Roll av konstnärer från AC /DC till ZZ Top. Jimi Hendrix är föremål för en av de många permanenta utställningar här och displayen innehåller bilder, kostymer och en videopresentation. Musik konstnärer från Ohio är hedrade här också och dessa inkluderar The Isley Brothers, Chrissie Hynde, Macy Gray, Marilyn Manson, Screamin 'Jay Hawkins och Nine Inch Nails.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.