Vad kan jag göra för Free i Salt Lake City, Utah?

Det finns massor av saker att göra gratis i Salt Lake City, Utah. Salt Lake City är en förvaringsplats av fina museer, historiska platser, och en uppsjö av aktiviteter som är barmhärtig på fickorna. En del av fokus i staden är dess familjevänlig miljö, och många av de platser du kan besöka gratis i Salt Lake City kommer att vara underhållande för hela familjen. Om du är intresserad av hur vanns vilda västern, måste en ser är döttrar till Utah Pioneer Museum. Du hittar många intressanta artefakter som går tillbaka till tidigt bosättningarna i Utah, och kan försvinna när man tänker på hur krävande det var för dessa tidiga upptäcktsresande och nybyggare att göra livet beboelig. Annan plats för att utforska livet av pionjärerna är Pioneer Memorial Museum. Båda museerna kan besökas gratis i Salt Lake City. med historia på hjärtat, inte missa ett besök på museet i kyrkans historia och konst. Nyckeln till en annars Utah var stor kyrka av sista dagars heliga befolkning, och du hittar mycket som intresserar dig om historien om denna gren av kristendomen. Också ta en tur gratis i Salt Lake City på den vackra Beehive hus, hem till Brigham Young och hans familj i 1800-talet.

Temple Square är ett ställe du kan alltid besöka gratis i Salt Lake City. I själva verket erbjuder guidade turer av torget var tionde minut. Du kommer att förundras av monument, och de många kreativa byggnader i början av mormonkyrkan. Glöm inte att dra fördel av de guidade turer i stadens historiska centrum, alltid tillgänglig gratis i Salt Lake City, om vädret tillåter. Det är ett måste att ta en snabb eller en lång titt på tabernaklet, utan tvekan ett av de mest imponerande byggnader i staden. Du kan lyssna på Tabernacle Choir repeterar, eller ens har hört en prestanda genom att besöka en gudstjänst som besökare.

Om ungarna blir rastlös eller vill ha en söt behandla, kan du, genom att reservera, ta dem Taffy stan, där de kommer att få en guidad tur och en särskild presentation av hur Taffy görs. Du måste köpa lite godis förstås, men du kan turen gratis i Salt Lake City och ha kul att titta på arbetskraft gör LÄCKER konfekt. Den första måndagen i varje månad, kan du få även fri entré till Utah Museum of Natural History.

Om du letar efter aktiviteter på kvällen gratis i Salt Lake City, kontrollera i juli och augusti schema i måndags kväll konserter på Liberty Park. Dessa är mycket familjevänligt. Alternativt, om du vill svalka dig gratis i Salt Lake City, låt barnen gå igenom Fountains at the Gateway, en utomhus shopping plaza, rikligt med fönster-shoppingmöjligheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.