Vad kan jag göra för Free i Portland, Oregon?

Portland, Oregon har något för alla. Oavsett om du är en bok älskare eller en naturälskare, hittar du bra saker att göra gratis i Portland. Powells City of Books, Forest Park, Audubon Society of Portland Wildlife Center, Gov Tom McCall Waterfront Park och Devil's Punchbowl alla kan ge dig många lediga timmar av underhållning medan du besöker Portland.

Exploring Powell's City of Books är en unik aktivitet som är gratis i Portland och mycket unik. Powell's är världens största bokhandel och det tar upp en hel downtown block. Butiken har över en miljon böcker, både nya och begagnade. Böckerna är indelade i nio färgkodade sektioner och du kanske vill ta en av de kartor som finns tillgängliga så att du inte vilse!

Forest Park är Amerikas största skogsbeklädda stadsparken. Detta är ett bra ställe att gå till gratis i Portland eftersom du bara kan njuta av den naturliga inställningen eller gå på vandringslederna. Forest Park har hundratals arter av fåglar och däggdjur som lever det sitt skogklädda ekosystem.

Audubon Society of Portland Wildlife Center är en utmärkt plats för naturälskare kan njuta gratis i Portland. Djuret rehabilitering Care Center och naturreservat är känt för fågelskådning och vandring. The Audubon vackra naturliga miljöer innefattar dammar och bäckar och ändå Center är ändå nära till centrum Portland. Den Gov Tom McCall Waterfront Park har fått sitt namn av en tidigare guvernör Oregon och är ett roligt, gratis i Portland attraktion som det ger mycket att se och göra. Parken är känd för vandring, båtliv, jogging och inlines och är rätt bredvid Willamette River. Du kan se 1956 Battleship Oregon Memorial som minns och hedrar "The Bulldog" marinfartyget. A Time Capsule är säkrad i Memorial: s monter och den 5 juli 2076 är det planerat att öppnas. Lax Street Springs, i Gov Tom McCall Waterfront Park, har förändrade sprayer av vatten och är ett utmärkt ställe för att kyla ner under sommaren.

The Devil's Punchbowl State naturområde är döpt efter den skålformade klippformation som är full av omrörning, skummande, aggressivt vatten vid stormar. Exploring Tide pooler, picknick och vandring är några av de populära aktiviteter här. Den naturområde är också en favorit plats för valskådning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.