Vad kan jag göra för Free i Omaha, Nebraska?

Omaha erbjuder en rad intressanta aktiviteter som är gratis. Oavsett om du är utomhus eller inomhus, kommer aldrig ut stora saker att se och göra som är gratis i Omaha. Girls and Boys Town, Mormon Pioneer Cemetery, Old Market och platser födelse Gerald Ford och Malcolm X är bara några av Omaha fria attraktioner.

Girl's och Boy's Town är en fungerande anläggning som vårdar och hjälper övergivna, misshandlade och försummade barn och är en "måste se" attraktion som är gratis i Omaha. Det började 1917 som Father Flanagan's Boys 'Home. Filmen Boys Town svensk Spencer Tracy som Fader Flanagan släpptes 1938 och minnen från filmen finns för visning på flickans och Boy's Town. Staden arbetar med samhällsorganisationer och skolor och har ett campus, trädgårdar och ett Hall of History.

mormon Pioneer Cemetery har över 600 mormoner begravda i den. Dessa Mormons dog reser mormonernas Pioneer Trail i det kalla och hårda väderförhållanden under vintern 1846. Över 70. 000 Mormoner använt denna rutt mellan 1846 och 1869, som sträckte sig från Nauvoo, Illinois till Salt Lake City, Utah. Kyrkogården innehåller monument och landmärken hedra den mormonpionjärer och kan ses gratis i Omaha.

Old Market är en 12 block shoppingområde i downtown Omaha med tegel gator och historiska byggnader. Det är erkänt som ett historiskt distrikt av det nationella registret för historiska platser och handelskammaren är känd för att ordna rundvandringar. Visiting Old Market är gratis i Omaha om du inte vill köpa något i många affärer. Browsing är gratis, dock, och, åtminstone när detta skrivs, den gamla marknaden butiker är två second hand-butiker: en bokhandel som hette Jackson Street Books och en klädaffär kallas Retro Recycle.

Gerald Ford Födelse webbplatsen och rosenträdgårdar utmärkelser och minns den 38 amerikanske presidenten som föddes i Omaha 14 juli 1913. Den rosenträdgårdar byggdes till ära Fords änka, Betty. Födelsen Webbplatsen har en kopia av Fords barndomshem, sedan det ursprungliga förstördes av två eldar. Repliken hem innehåller minnessaker från Fords dagar i Vita huset och du kan se både hem och trädgårdarna gratis i Omaha.

Malcolm X födelse Site hedrar och minns den afro-amerikansk aktivist som föddes i Omaha 19 maj 1925. Det finns bara en information markör för att se här som Malcolm X barndomshem är inte längre på platsen, men platsen har viktiga historiska betydelse. Malcolm X: s födelse plats är erkänd av det nationella registret över historiska platser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.