Vad finns olika typer av DVD Rental?

DVD uthyrning används för att alltid betyda att gå till en hyra butik för att betala 3-4 dollar (USD) för att hyra en DVD. Att hyra en DVD brukar menas hyra för en natt, och några av de mindre butik krävs stora insättningar att bli medlem. Även efter denna typ av DVD-uthyrning är fortfarande tillgänglig, hyra förråd numera sällan behöver insättningar, eftersom DVD är relativt billiga. Samt har de flesta butiker utökat antalet dagar man kan hålla en DVD. New releases kan hyras för upp till sju dagar i en del av kedjan DVD-butikerna. har DVD-uthyrning förlängning gjorts fueled delvis av en ny trend i DVD-uthyrning, startat av företaget Netflix. För bara några år sedan började Netflix ett medlemskap program per post, vilket möjliggjorde ett, för en månadsavgift, hyra obegränsat DVD-skivor utan någon tidsbegränsning eller förseningsavgifter om återvändande. DVD-skivorna var skickas till huset, med högst tre tillåtna hyror på en gång, och då är det hyresgästen som gjordes med DVD, han eller hon skickas till DVD-skivor i en porto betalas kuvert tillbaka till Netflix lager.

Många njuta av hur lätt DVD uthyrning av detta slag. Blockbuster, en stor detaljhandelskedja, följde snart efter med sin egen hyra per post version. Liksom erbjöd Blockbuster en liknande plan för sin DVD-uthyrning butiker. Med en månadsavgift, drygt 20 USD per månad, skulle man ha obegränsad hyror. En del tyckte att Blockbuster DVD hyra planen butikslägen vara lättare att använda. Om man ville hyra ett antal DVD-filmer för under helgen ser det var detta du enkelt. Omvänt, DVD-uthyrning på Netflix, och på Blockbuster's mail plan begränsat antal DVD-skivor man kunde hyra. Om man tittade på en serie, till exempel, skulle man behöva flera dagar för att få nästa skiva, så den e-DVD uthyrning plan var inte för alla.

Netflix reagerat på kravet på fler skivor i taget genom att erbjuda högre priser uthyrning. Man kan fortfarande köpa en tre DVD plan, och det är en av de billigaste av de aktuella planerna, under 20 USD per månad. Netflix erbjuder ofta gratis eller till mycket låga priser prövningar. De erbjuder också 1 eller 2 DVD uthyrning åt gången planer men dessa planer ofta begränsar antalet DVD-skivor man kan hyra i en månad.

Blockbuster plan är nu identisk i pris som Netflix, även om de också skickar mellan 1 och 4 kuponger per månad för butikskommunikation uthyrning. De ståtar med en något mindre samling av DVD-skivor, påstår sig ha cirka 55. 000, medan Netflix påstår sig ha cirka 60. 000. Val av vissa typer av filmer kan vara mer begränsade än vad som man skulle hitta i en videobutik. Man kan hitta några skivor som utländska filmer, serier, eller särskilda konserter mindre tillgängligt.

Dessa DVD uthyrning via post planer behövs förmodligen inte om man inte hyr DVD ofta. Många DVD uthyrning butiker har nu konkurrenskraftiga erbjudanden, liksom särskilda lediga dagar för barn uthyrning, eller rabatt om man hyr flera skivor samtidigt. Dessa kan visa sig vara mer kostnadseffektiva. Finns nu också i hyra från lokala företag i stället för stora kedjor, som kan bidra till att förbättra sin hemstad ekonomi. Du kan spara dina kvitton från en DVD-butik i en månad för att se om en DVD uthyrning via post planen är ekonomiskt sunda förnuft, om man jämför med din månatliga utgifterna på DVD uthyrning butiker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.