Vad finns det att göra på Acadia National Park?

spektakulära skönhet Maine kusten finns längs den östra delen av staterna. Men för en upplevelse både naturligt förbluffande och pedagogiska, Acadia National Park på Mount Desert Island, Maine är en fantastisk plats att besöka. Innan du gör något i parken, ska du stoppa i Hull's Cove Visitor's Center för att kolla skalenlig modell av parken, till video tour, eller broschyrer och kartor får du utbildade och glada för din vistelse.

Acadia har blivit ett populärt utflyktsmål, inte bara för sin havsutsikt att besökare kan njuta av praktiskt taget överallt i parken, men också för sin utmärkta vandringsleder. Som en dagsutflykt, prova vandring Cadillac Mountain, den högsta punkten längs norra Atlantkusten på 1532 meter. Detta måttlig Vandringen tar dig till toppen av berget, erbjuder nästan panoramautsikt över hamnen och öarna nedan, liksom staden Bar Harbor. Om vandra så långt verkar alltför skrämmande driva upp 3,5 mile (5,6 km) asfalterad väg som leder till presentaffär på toppen. Toppen av Cadillac Mountain är en populär destination för tidig morgon besökare angelägen att fånga den första soluppgången i USA.

Även Acadia inte erbjuder mycket i vägen för en enda cykel spår berg spår är Park Loop Road en fantastisk spinn för väg cyklister. Denna 27 mil (43,5 km) belagd vägbana är det enklaste sättet för både cyklar och motordrivna fordon att se de flesta sevärdheterna i parken. Du passerar genom Jordanien Pond och Jordanien Pond House-se till att stanna för några av deras berömda Popovers-och otaliga vandringsleder, bäver dammar, och bergen. Också längs vägen hittar du Thunder Hole, en naturlig grotta som bommar och stänk vid högvatten vågor krascha in i den. Mindre än en mil efter Thunder Hole på slingan väg kommer du möter kanske en av de mest kända synpunkter vid Acadia Otter Cliffs. Var noga med att knäppa några bilder av klippor skjuter ut i havet.

Transportvärdet Road slingrar Acadia nationalpark i ett nät av över femtio miles. Denna grusväg ger mountainbikers, vandrare, hästar och vagnar gott om plats att Amble genom skogar, vid sjöar och under gamla broar sten uppfördes med medel från Rockefeller. För en måttlig slinga på vagnen vägen, prova cirklande Eagle Lake, den största insjö i parken. På vintern, bandet på snöskor eller skidor över land och ta i ett vinterlandskap betydligt färre besökare får se.

När din dag på Acadia kommer till nära, läger ute vid Blackwoods Camping, som ligger bara ett hundratal meter från havet. Eller försök Seawall camping lite längre bort från de största attraktionerna i parken nära Somes Sound. Eller stoppa i närheten Bar Harbor för en seafood middag och dryck i en av de många barer och pubar på de smala gatorna centrum. En Twilight promenad längs Ocean Walk höger om hamnen är ett perfekt sätt att avsluta dagen med Acadia National Park.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.