Vad finns det att göra med barn i Dallas?

Det finns flera sätt att få en bra tid med barn i Dallas. Om familjen smaker springa till sport, det finns något för alla. Du kan titta på Dallas Burn, en Major League Soccer team, Dallas Cowboys, de områden som professionell fotboll, Dallas Mavericks, National Basketball Association team; Dallas Stars NHL ishockey, eller Dallas Rangers, områdets Major League baseballag.

Om, å andra sidan, har din familj vetenskap, det finns massor att välja på när du är med barn i Dallas. Science Place funktioner uppvisar för praktisk utforskning, workshops och andra program som utvecklar barns förståelse och intresse för naturvetenskap och matematik. Det finns ett planetarium, en IMAX-teater, tandvård och medicinsk gallerier, och en laser lab. Höjdpunkten för Dallas Museum of Natural History är återuppbyggnaden av en lokal dinosaurie upptäckt nära Fort Worth. Övriga utställningar inkluderar sällsynta vilda djur, och en sten och mineraler samling.

Det finns två akvarier att välja på när du reser med barn i Dallas: Dallas World Aquarium och Dallas Aquarium i Fair Park. Första dragen "Orinoco-Secrets of the River" som är en Venezuelas regnskog miljö. Den andra har nära 6. 000 vattenlevande djur, allt från elektriska ålar till pirayor.

Utomhusaktiviteter du kan göra med barn i Dallas omfatta Dallas Arboretum Botaniska Trädgården har en av världens största samlingar av azaleor i USA, samt en del historiska bostäder. Dallas Zoo, förutom att vara den äldsta zoo i staten Texas, renoverades nyligen och en av dess utställningar, "Wilds of Africa" har utsetts till bästa Afrika-tema zoo funktionen i landet. Det finns även ett barnens zoo. Om du vill göra din tid med barn i Dallas utbildning, kan du lära dig om Texas historia. Check out the Sixth Floor museum där du kan lära dig om livet och mordet på president John Fitzgerald Kennedy, som ligger vid Dealey Plaza, där mordet ägde rum. Om du bor i Texas, Arlington och Dallas är skilda platser, men att ett out-of-state familj, 20 minuters bilresa kan verka som bara ett stenkast och värt att resa till förmån för barnen. Arlington är hem för både Six Flags Over Texas, som erbjuder Texas-tema sevärdheter och attraktioner, inkluderat Texas Giant, som pris bland de största trä berg-och dalbanor någonstans. Six Flags har också en vattenpark.

för idrott och ekologi sinnade, Arlington erbjuder River Legacy Park, med dess vägar för inline skating, vandring och cykling, har också en lekplats och Science Center. Så om du tillbringar tid med barn i Dallas, kanske du vill titta lite utanför stadens gränser för trevliga familjeaktiviteter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.