Vad finns det att göra i Wilmington, Delaware?

Wilmington, känd som "The Kreditkort Capital of the World" eller "A Place to Be Somebody", har en befolkning på cirka 70. 000 invånare utspridda över ett område på 17,0 Mi2 (44 km2). Delaware största stad ligger på kanten av två floder och har en levande vatten liv på Wilmington Riverfront. Wilmington är också en av de få amerikanska städer där African American befolkningen är nästan två gånger större än den vita befolkningen. Europeiska invandrare är också en stark kraft i staden, särskilt invandrare från Italien, Grekland och Polen.

De Nemours Mansion and Gardens är en av de mest berömda sevärdheterna i Wilmington. The 300-acre park sprider sig runt huset och funktioner labyrint trädgårdar, life-size statyer av flera romerska gudar, och en jätte reflekterande pool. Huset har byggts om till ett museum och är öppen för besökare som vill få en överblick av Wilmington förflutna. Viktigt religiösa målningar, en musikalisk klocka, och en orgel är alla måste-ser inne i huset. För en trevlig, lugn promenad, kan besökarna huvudet till Riverfront marknaden och varvet butiker, i downtown Wilmington. Den långa raden av strandnära företag är idealiska för konsumenter söker fynd eller bara shopping för den ovanliga gåvan att ta med hem. Varvet Butiker är särskilt populär, eftersom de möjliggör skattefri outlet shopping året runt. Efter en lång dag med shopping, koppla av med en vatten kryssning på Christina floden.

Wilmington är rikt på kultur och utländsk historia, delvis till följd av sitt förflutna som en populär destination invandrare. Detta är särskilt tydligt vid Delaware konstmuseum, där uppvisar ofta har det rika kulturarvet i staden, och i Delaware Naturhistoriska riksmuseet, där besökare kan uppleva naturliga regionens historia. Om du vill ta en mer aktiv roll i konsten, får Christina Cultural Arts Center vara perfekt stopp. Hands-on center erbjuder lektioner, workshops, och visar på olika scenkonst.

Sport entusiaster kan besöka Delaware idrottsmuseum och Hall of Fame, där minnessaker från Delaware-födda stjärnor kan ses. Detta inkluderar friidrottare, OS-guld vinnare medalj, och även sportswriters. Museet erbjuder Internet tillgång till en särskild webbplats och pågående visar idrottens klipp och nyheter. Guidade besök är särskilt bra, eftersom guider är kunniga i historia Wilmington och kan svara på en myriad av besökares frågor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.