Vad finns det att göra i Warwick, Rhode Island?

En resa till Warwick, erbjuder Rhode Island många möjligheter till underhållning. Staden, som ligger i Kent County, är den näst största i hela staten. Ståta med en rik och varierad historia är det hemma i den övre delen av Narragansett Bay. Från museer och kulturella möjligheter till shopping och fina restauranger, Warwick, Rhode Island har mycket att erbjuda.

För dem som gillar shopping, har Warwick mycket att utforska. I själva verket anses det detaljhandeln huvudstad i Rhode Island. Besökare kan bläddra igenom ett varierat utbud av butiker i de två stora gallerior i området: Warwick Mall och Rhode Island Mall. Men det finns mer att staden sedan bara köpcentra, det har ett antal antika, bok och butiker hantverk samt pittoreska butiker.

De som tror ingen stad är komplett utan ett omfattande utbud av restauranger att välja bland kan hitta Warwicks restaurang lista mer än tillfredsställande. Staden är hem till ett överflöd av restauranger, allt från husmanskost till unika, gourmetmat. Det finns familj restauranger och snabba matställen mat, samt tavernor, restauranger skaldjur, och förstklassiga anläggningar dining. Även om det finns många privatägda restauranger i Warwick, det finns också många kedja restauranger att nedlåtande.

För besökare som njuter av naturen, erbjuder Warwick stad och parker stat. Goddard Memorial State Park, till exempel, erbjuder besökarna många aktiviteter att njuta, inklusive picknick luncher, häst rider, och en offentlig, salt-water beach. I parken finns naturstigar och en nio-håls, offentlig golfbana. Warwick City Park stoltserar även med en salt-water beach, liksom sina egna badhus, och ett särskilt område bara för barn. Parken erbjuder besökarna möjlighet att njuta av bollplaner, vandring och cykling längs stigar.

Om historiska platser ligger högt på besökarens agenda, kan staden uppfylla denna önskan är bra. Den Aldrich Mansion är en stor attraktion och vilar på en 75-acre estate. Huset tillhörde en gång till senator Nelson W. Aldrich. Besökare gå till Aldrich Mansion att ta i sin eleganta skönhet och njuta av konst och arkitektur som har funnits i många år. Den Aspray Boat House ser också sin beskärda del av besökarna, det var när den först mötesplats för Gaspee Days kommittén och Pawtuxet Village Association. Det finns ingen anledning att gå långt för att leta efter material att läsa i Warwick, eftersom staden har sin egen offentliga bibliotek. Biblioteket husen mer än bara böcker. Den är utrustad med mötesrum och ett urval av datorer. För dem som behöver ett ryck av koffein, skryter biblioteket ens eget kafé.

Art bor i Warwick, Rhode Island, särskilt i Warwick Museum of Art. Museet är värd utställningar av olika storlekar, inklusive grupp och utställningar solo. Det har en huvudsaklig galleri och en liten fabrik galleri. Museet erbjuder också levande teater och ger möjligheter att visa oberoende filmer. Få tillträde till museet är oftast gratis, men en avgift kan tas ut för särskilda händelser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.