Vad finns det att göra i US Virgin Islands?

US Virgin Islands är det enda Karibien landareal som tillhör USA. Beläget nära Puerto Rico, Amerikanska Jungfruöarna består av tre stora öar och flera små. De större öarna: Saint John, Saint Thomas och Saint Croix hus de viktigaste affärs-och utveckling turister, medan vatten Island och andra små ögrupper huvudsakligen nationalpark områden och stränder.

Tusentals miles vita sandstränder och tempererade klimat gör Amerikanska Jungfruöarna ett perfekt resmål för dem som vill koppla av på stranden eller praxis vattensporter. Amerikanska Jungfruöarna är dock mycket mer än en strand destination. Många historiska och naturliga sevärdheter dot öarna, och erbjuda alla besökare en chans att njuta av omgivningen än vattnet kanten. För dem som vill ta på vattnet, erbjuder Amerikanska Jungfruöarna segling, snorkling, kajakpaddling, dykning, och många andra alternativ. För dem som vill se en annan sida av US Virgin Islands, det finns andra alternativ. The Salt River Bay National Historical Park och ekologiska Preserve i US Virgin Islands innehåller ruinerna av Fort Salé, en fransk lösning, samt stora mangroveskogar och flera arkeologiska platser. Förbehållet är hem för många hotade arter. Ett annat viktigt naturområde i Amerikanska Jungfruöarna är Coral Reef nationalmonument, som kan besökas av människor som gör snorkla eller simma under vattnet i allmänhet. Den Buck Island Reef nationalmonument är faktiskt en ö. Även bebodda, kan man få besök av snorklare och kajakpaddlare.

The US Virgin Islands National Park är inte bara den största i området, men också de stora regionala delen (60 procent) av ön Saint John. Parken omfattar vandringsleder, skogar, vattenfall, bergstoppar, och arkeologiska ruiner. Petroglyph målningar och snickerier kan också hittas i bergssidan. Det finns två campingplatser inne i parkens gränser, så det kan vara möjligt att hoppa över hotell lyx och njuta av naturen i första hand.

Den Christiansted National Historic Site, en historisk fästning, är ett av de äldsta områdena i US Virgin Islands. Webbplatsen består av fem huvudsakliga strukturer, inklusive den danska West India Genia Company Warehouse, som går tillbaka till 1749. Den Christiansted National Historic Site innehar även flera utställningar om historia av slaveri i Karibien och fartyget handeln med Europa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.