Vad finns det att göra i San Juan Islands?

ligger offshore nära det nordvästra hörnet av USA, San Juan Islands är en del av San Juan skärgården som faktiskt ingår i två olika länder. San Juan Islands är under jurisdiktion och betraktas som en del av staten Washington i USA, medan Gulf Islands har kommit att omfattas av den kanadensiska provinsen British Columbia. Både kanadensiska och amerikanska medborgare åtnjuter semester möjligheter som finns på dessa öar, med några av de verksamheter som är tillgängliga året runt. är skärgården består av över fyrahundra öar, men endast en bråkdel av öarna är faktiskt bebodda. Faktum är att endast sex av de öar som ingår i San Juans i Washington State kan nås med färja. En av de viktigaste drar i San Juan Islands är det faktum att alla dessa sex öar tenderar att ha sin egen karaktär. Detta skapar en situation där det är möjligt att resa runt öarna och uppleva allt från lugn och vilsam att en fullt utvecklad festival miljö. Längs vägen, olika typer av vattensporter bana väg för ett mycket roligt. Havskajak och vad som kallas orca titta, eller valskådning, är mycket populärt tidsfördriv. Dessutom San Juan Islands erbjuder även andra intressanta platser också.

Golf entusiaster kommer att känna sig som hemma i San Juan Islands. Tre av öarna-San Juan, Späckhuggare, och Lopez-alla har utmärkta golfbanor som är både roligt och utmanande. Både nio hål och arton håls golfbanor finns tillgängliga, så det är lätt att spendera ett par timmar eller en hel dag bland golf. För resenärer som föredrar att göra några utforska i de lokala butikerna, finns shopping byar som ligger bekvämt nära alla de stora golfbanor. Gott om lokala restauranger serverar så stora mötesplatser när köpare och golfare beslutar sig för att samla ihop efter en dag av skoj.

parker och stränder också är en stor del av charmen av San Juan Islands. Vandringsleder väva genom skogar och berg så att besökarna spektakulära vyer av kombinationen av strandlinjen, Stilla havet, och den lummiga grönskan av bergskedjor. Lime Kiln Point State Park erbjuder också en unik verksamhet. Ofta kallad whale-watching park, Lime Kiln ligger på västra sidan av San Juan Island och har en större yta på vattnet som ser ut över Haro Strait. Lokalbefolkningen kan ge turister rättigheter tider på dygnet och året för att njuta av visningen av valar som flyttar in och ut ur sundet.

Musikunderhållning vid San Juan Islands varierar från intima caféer högt iscensatt revyer och varietéer. Nästan varje musikgenre har representation någonstans på öarna, med allt från landet och västerländska klassiska Golden oldies rock and roll är dragen på en arena eller en annan. Några av underhållning finns i gatuserveringarna, medan andra evenemang hålls i konserthallar utspridda bland de främsta sex öar.

För rent vila med lite fritid, San Juan Islands erbjuder en utmärkt blandning av känsla hemma och ändå uppleva något nytt och annorlunda. Vattensporter naturliga skönhet och den moderna former av underhållning, San Juan Islands erbjuder något för nästan alla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.