Vad finns det att göra i Lincoln, Nebraska?

Lincoln, Nebraska har både utomhus och inomhus, som vädjar till besökare i alla ränder. Både barn och vuxna kan njuta av många fina saker att göra i Lincoln. Star City Shores, Laser Quest, Children's Museum, Folsom Barnens Zoo och botaniska trädgårdar och historiska Hay marknaden är bara några av Lincolns utmärkta sevärdheter.

Pioneers Park har många intressanta statyer som en av Chief Red Cloud som är på toppen av Dakota Sandsten. Parken är en populär plats för saker att göra i Lincoln såsom picknick på sommaren och sledding på vintern. Det finns golfbanor samt leder för cykling och vandring. Den Nature Center erbjuder fri entré och har samlingar av bildskärmar som rör djur och växter hemma i Nebraska. Vandringslederna är naturskönt och det finns skog och våtmarker med fjärilar, fåglar, älg, bison och hjortar.

Historisk Hay marknaden går tillbaka till 1867 och var ett område som består av butiker samt bostäder. Under 1880-talet, som många tillverkningsföretag butiken här och nu de gamla byggnaderna har gjorts till konstgallerier, butiker, restauranger och teatrar middag. Äta och surfa på butiker och antikaffärer i Hay marknaden är några av de mest populära saker att göra i Lincoln. Både kontor och boytor bor också i Historisk Hay marknaden och den ursprungliga 1886 Stadshuset fortfarande.

Folsom Barnens Zoo och botaniska trädgårdar erbjuder stora saker att göra i Lincoln med barn. Zoo and Gardens har 300 djur av 95 arter och över 400 växtarter. The Gardens omfatta kaktusar och har mer än 50 sorters träd och perenner, ettåriga och örter. Den Zoo funktioner många arter som är hotade eller utrotningshotade och erbjuder utbildningsprogram. Folsom Barnens Zoo har även ponnyridning och möjlighet att åka tåg och djur som kameler, örnar och renar.

The Children's Museum erbjuder barnen många pedagogiska och roliga saker att göra i Lincoln. Det har över 50 interaktiva utställningar. Det finns en äkta brandbil, en teater skede ett rymdskepp och en vatten lekplats. Lincoln's Children's Museum bedöms vara stor för barn i alla åldrar.

Star City Shores är en av de största simbassänger i Nebraska. Det är en mycket populär vattenpark för barn och har klättring, simning och en sandig lekplats också. För sci-fi och laser älskare tag, en av de bästa saker att göra i Lincoln kan vara ett besök på Laser Quest. Laser Quest erbjuder många olika typer av spel Lasergame från enskilda, eller solo, tjänsteresor team tagg spel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.