Vad finns det att göra i Dover, Delaware?

staden Dover, uppkallad efter den engelska staden med samma namn, är ett blomstrande samhälle som lockar tusentals besökare varje år. Sitter precis i mitten av den amerikanska delstaten Delaware, Dover har en befolkning på drygt 34. 000 och känslan av småstad liv. Den låga levnadskostnader, ihopkopplad med en låg andel av arbetslöshet, göra Dover en attraktiv plats för många utomstående som önskar flytta.

Dover har varit huvudstad i Delaware sedan 1777, ett faktum som är stolt tillkännagav sina medborgare på alla möjliga chans. I själva verket har Dover en rad attraktioner centrerad i den politiska historien om staden, som är doted med kontroversen om slaveri frågan. Dover är en av de viktigaste stoppar of the Underground Railroad. Den Biggs Museum of American Art är en av dessa attraktioner. Med konst av många kontroversiella figurer och historiska teman är museet en populär attraktion i Dover. Biggs anordnar även en rad barn-evenemang under hela året, t. ex. Bigg Kids, där barn deltar i en rad seminarier för att lära sig att uppskatta och skapa konst. Photography utställningar hålls också här under hela året. En av Dover mest charmerande museer är Delaware Museum of Small Town Life, som erbjuder besökarna en chans att se hur livet såg ut på 1700-talet. Museet återskapar ett apotek, lanthandel och tryckeriet. Guidade turer erbjuda besökarna en chans att förstå platsen och historien bakom den.

Schwartz Center för konst är en annan populär attraktion i Dover. Känd för lokalbefolkningen som Dover Operahuset, den magnifika byggnaden är värd liveframträdanden som varierar från klassisk musik till högteknologiska illusionist handlingar och föreläsningar. Schwartz Center for the Arts erbjuder även film nätter, där klassiska filmer kan ses för ett litet pris.

Delaware är en av de få stater som erbjuder taxfreeshopping året runt. Dover i synnerhet har en rad köpcentra och hög-butiker slut som lockar besökare söker fynd. Downtown Dover erbjuder turister en speciell behandling, eftersom butikerna är uppradade på en huvudgata, och människor kan helt enkelt gå från en dörr till en annan utan att behöva köra runt. Dover är också hem för NASCAR och MBNA 400, som lockar över 200. 000 besökare varje år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.