Vad finns det att göra i Chattanooga, Tennessee?

Chattanooga är Tennessees fjärde största stad och det finns många bra saker att göra här. Besök Tennessee Aquarium, med saltvatten och visar sötvatten, är en populär sak att göra. The Rock City Gardens, shoppingområden, det Walnut Street Bridge och Coolidge Park erbjuder också många intressanta saker att göra i Chattanooga. Den saltvatten visas på Tennessee Aquarium är i en byggnad och sötvatten displayer är i en annan byggnad. Den sötvatten River Journey låter dig uppleva miljöer som sjöar, myrar och skogar som lever med utter, sköldpaddor, salamandrar, häger och alligatorer. Saltvattnet Ocean Journey funktioner hajar, aror, krabbor spindel, en gigantisk bläckfisk och en fjäril trädgård.

Rock City Gardens ligger bara några minuter utanför centrum Chattanooga och är på toppen av Lookout Mountain. Du kan se antika klippformationer och fantastiska vyer som låter dig visa sju stater. Rock City Gardens har också en hängbro, vattenfall och fler än 400 olika växter från området.

Om bra shopping och restaurangbesök alternativ finns på din lista med favorit saker att göra, kommer Chattanooga disappoint. Chattanooga's Frazier Avenue, Northshore distriktet och River Street Shopping District erbjuder många olika typer av affärer och restauranger att utforska. Beläget på den populära Tennessee Riverfront, är River Street shopping district bredvid Coolidge Park mellan Market Street och Walnut Street broar.

The Walnut Street Bridge är den längsta gångbro i världen, och på mer än 100 år, det är både den äldsta och största FACKVERKSBRO kvar i södra USA. Den ansluter Chattanooga är Northshore området vars centrala avsnitt och har en kalksten klättervägg. Den Walnut Street Bridge reparerades och renoverades under 1993 tack vare protester från lokalbefolkningen mot sitt planerade rivningen.

Coolidge Park kan nås av Walnut Street Bridge. Några roliga saker att göra i Coolidge Park omfatta ridning på karusellen och svalka sig i den interaktiva fontänen. Karusellen's Animal bitar var alla hand snidad i Chattanooga och fontänen dragen vatten-besprutning djurfigurer som barn kan klättra på.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.