Vad finns det att göra i Casper, Wyoming?

Casper är den näst största staden i Wyoming, vilket är något förvånande när man vet att den totala befolkningen i Casper är 49. 644. Uppkallad efter Fort Casper, efter byggda för att skydda Oregon Trail 1859 hade staden sin höjdpunkt i popularitet efter olja upptäcktes i Salt Creek Oil Field 1889. Salt Creek Oil Field var då en stor leverantör av olja tills den väl torkad på 1920-talet. Casper är nu en lugn stad som på något sätt liknar en liten stad.

Fort Casper Museum är ett av de största och mest populära sevärdheter i staden. Den rekonstruerade fortet ligger vid en stor korsning i Oregon Trail, och erbjuder besökarna en chans att se vad som dag-till-dag liv i ett fort var. Besökare kan turnera i infanteriet kaserner, kommissarie, tvättstuga, smedja och MARKETENTARE butik. På grund av fortet, kan besökarna se en vägtull bro, vagnar, och en Stillahavsområdet Telegraph företagets kontor. Det finns också en samling av vagnar och ett minnesmärke begravningsplats på grund.

Folk just Casper bör också dra nytta av de många attraktioner som skapats med den amerikanska västern i åtanke. Från den lokala rodeo visar och västerländska barer och kaféer, till ridstall och historiska vandringsleder, betalar Casper hyllning till den amerikanska historien i sitt eget speciella sätt. För dem som besöker under sommaren, värdar Casper den årliga Pony Express Re-Ride, där besökarna kan titta på ett återskapande av de första dagarna av posten.

Casper är också hem till konstgallerier, teatrar och andra kulturella attraktioner. The Crimson Dawn museet är en kombination av utomhus grunder och liten inomhus utställningar där besökare kan utforska lokala legender och lyssna på urbana myter. Ett planetarium erbjuder även året-runt kul för dem som besöker Casper.

cykelleder överflöd i Casper, erbjuder besökare att chansen att njuta av utomhus landskapet. Trädgård Creek Falls är en av de viktigaste utomhus destinationer och både vandrare och ryttare kan få tillgång till platsen genom att ta till spår på Rotary Park. Litet berg dot landskapet, av vilka många är beströdda med picknick anläggningar längs vägen till toppen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.