Vad finns det att göra i Anchorage, Alaska?

Anchorage, officiellt utsetts till kommunen Anchorage är Alaskas största stad, men inte dess huvudstad. Trots vad många skulle gissa, är Anchorage inte en av de kallaste amerikanska städer. Med vintertemperaturer genomsnitt -15 ° F (-8 ° C), Anchorage ligger långt efter större städer, såsom Fargo, i det kontinentala USA. Snöfall varierar från år till år, med vintrar featuring väldigt lite snö och andra featuring rekordartade siffror.

Anchorage är ett populärt turistmål på grund av dess otroliga naturparker och orörd natur. Själva staden är ställt mot en bakgrund av blå berg som tar andan ur dig så snart de är fläckig. Tillsammans med oljeutvinning och militärbaser, är turismen den viktigaste industrin i Anchorage. Point Woronzof Park, även känd som Seven Hills Ski Park, är Anchorage bästa backcountry skiing center, och en fantastisk plats att upptäcka älg, lo och räv. Alaska Wildlife Conservation Center är en ännu mer imponerande syn, eftersom den har en plantskola att ta hand om föräldralösa björn, älg och caribou. En av de mest imponerande naturliga sevärdheter i Anchorage är Ship Creek Salmon Visningsytan, där besökare kan förundra sig vid åsynen av över 200. 000 lax hoppande sig upp dammen på väg till havet. Visningsområdet är öppen för alla och är synen inte-att-vara-missade.

Det finns fem museer i Anchorage, som alla på något sätt ta itu med historien. Den Wells Fargo Alaska Heritage Library Museum är ett förråd av statens viktigaste historiska och kulturella handlingar, medan Anchorage Museum of History and Art är en hyllning till de senaste 100 åren av Alaskas historia. Den Oscar Anderson House Museum är det första huset som någonsin byggas i Anchorage. Den träkonstruktion, återställas till sin ursprungliga glans, är en vild tanke till Alaskas förflutna.

Downtown Anchorage är en modern, hip område fullt av restauranger och med en intressant och varierat nattliv. Captain Cook's monument står vid slutet av staden, till resolution punkt, och erbjuder en bra bakgrund då ställas mot den nedgående solen och hamnen i Anchorage.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.