Vad finns det att göra gratis i Miami, Florida?

Miami, Florida är en vacker men potentiellt dyrt ställe att besöka. Som din plånbok börjar känna tändaren på en resa där, kanske du vill ta en paus från utgifter och hitta saker att göra gratis i Miami. Det finns några aktiviteter, även några av Miamis viktigaste drar, som alltid gratis. Ytterligare, om man är uppmärksam på när du ska resa kan du få in några av de betalda attraktioner gratis i Miami vid vissa tider i månaden.

Naturligtvis är en av stadens främsta sevärdheter alltid gratis. Stränderna i Miami är vackra, och erbjuder gratis tillgång till runt år. Miami Beach frammanar en paradisö, med sina vita sandstränder. South Beach, Lummus Park och North Beach är underbara platser att besöka, med underbara möjligheter att få dina fötter är våta, och miles av vit sand att bara beundra. Du kan hyra stolar på de flesta av stränderna, men det finns ingen lag mot att få dina egna handdukar, uppfällbart stolar, eller luncher picknick för en dag på stranden. I varmt väder, glöm inte att ta med rikligt med vatten på flaska också.

Miami är känt för sina många kubanska invandrare, som utgör en del av stadens rika kulturarv. En sak du kan göra gratis i Miami är att besöka "Little Havana" eller Calle Ocho. Liksom Chinatowns i många stora städer, ett besök i Little Havana, som ligger mellan 14 och 17th Street är en unik upplevelse. Du är plötsligt nedsänkt i kultur kubanska invandrare, med intressanta butiker, restauranger och en fantastisk Domino park. Du kommer att notera det huvudsakliga språket som talas här är spanska, men många av de boende på Calle Ocho är lika flytande engelska. Du kommer att hitta några bra ställen att besöka gratis i Miami vissa dagar i veckan eller månaden. Ett antal Miami vackra muséerna vissa lediga dagar eller lediga timmar som du kan utnyttja för att spara lite pengar. Exempelvis har Fairchild Tropical Botanic Garden en uppsättning din egen utsaga (som kan betyda något erkännande) varje första onsdagen i månaden. Du kan besöka Miami Art Museum gratis varje söndag och alla andra lördagen i månaden. Det är alltid gratis för barn och studenter.

Museet för nutidskonst är gratis på tisdagar, och The Wolfsonian är fri efter 6 på fredagar. Om du ska resa med barn, ett bra ställe att besöka gratis i Miami är Miami Children's Museum. Du kan komma in gratis på var tredje fredagen i månaden från timmar 6:30 pm till 8 på kvällen. Ett annat ställe som är så billig att det nästan kan betraktas som fritt, är Vitkindad Historic State Park. Det entré priset är en USA-dollar (USD) för vuxna och gratis för barn och studenter. Du kan njuta av gratis guidade turer, visa en av de äldsta bostäder i länet, har picknick, eller syn något vilt i detta skogsområde.

När du planerar en resa till Miami, alltid kontrollera med din resebyrå om paket som låter dig göra saker gratis i Miami som annars kan vara kostsamma. Om du bokar din resa eller hotell genom en agent, eller på Internet, kan du ofta speciallösningar ger dig möjlighet att besöka några av de mer dyr attraktioner. När dessa inte finns tillgängliga, anser fönstershoppa på några av Miamis gallerior, besök på många fina parker som du kan skriva in gratis i Miami, eller någon av ovanstående aktiviteter för att underhålla och billiga sätt att spendera din tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.