Vad finns det att göra gratis i Dallas?

När du är i Dallas och pengarna tryter, finns det fortfarande gott om aktiviteter kan du njuta av gratis i Dallas. Här är bara några av de ingen lösning kostnad underhållning som Dallas har att erbjuda. En lista med gratis aktiviteter i Dallas, Texas har till att börja med Outdoor Skulptur tur i centrum. Placeras på strategiska platser, bitarna allt från 19th century original till samtida konstformer. Allt som allt finns det över trettio skulpturer att upptäcka när du går genom centrum, däribland ett av en konstnär i färd med att fånga skönheten i Dallas på duk. Att hitta några av skulpturerna är halva nöjet, eftersom vissa av dem är undanstoppad i fläckar som en snabbanalys av gatan kommer inte avslöja.

Pioneer Plaza Cattle Drive är ett annat exempel på underhållning gratis i Dallas. Beläget intill Dallas Convention Center, antalet överdimensionerade brons nötkreatur verkar växa från år till år. Platsen för boskapen enheten är inte en tillfällighet. Webbplatsen är en del av den gamla Shawnee Trail som användes för att driva boskap från Texas till North under mitten 19th century. Som en av de största brons monument i världen, Cattle Drive kan vara en imponerande syn.

Nära Grimgarn Crow Center, är det lätt att njuta av konst gratis i Dallas. Konst och Skulpturpark innehåller över tjugo statyer av befälhavarna på franska konsten. Inställningen finns vackra landskapsplanering, forsande vatten, och ett urval av växter som kompletterar utsläppande av statyerna runt utrymme. Bekväma bänkar runt i trädgården gör det möjligt att sitta och njuta av omgivningarna i timmar i sträck.

Bland de verksamheter som kan avnjutas gratis i Dallas är en chans att lära sig historien om en av de nationer största kosmetikföretag. Ligger på Dallas Parkway, Mary Kay Cosmetics företag hus ett avsnitt som kan besökare få en inblick i hur företaget kom, det tidiga historia, och varför företaget är fortfarande en framgång efter så många år i drift. Som är fallet med många framgångar, kommer en gäst lämnar in en förnyad respekt för allt det hårda arbete och beslutsamhet som går till att göra drömmar.

För vissa kul med barnen, ingenting taktslagen Super Model Train uppvisar så kul gratis i Dallas. Beläget i lobbyn av Children's Medical Center på Motor Street, är de som uppvisar de största permanenta modellen tåget samling på displayen. Åtta tåg körs samtidigt, vilket skapar en syn som säkerligen kommer att sätta ett leende på läpparna för alla barn, unga och gamla. Super Model Train Utställningen är öppen för besökare dygnet runt.

vila och rekreation gratis i Dallas finns på Dallas Nature Center. Lättillgängligt från centrum, kan skryta med Nature Center över sex hundra tunnland vildmark och prärien utrymme. Vävning genom Centrum är en serie av vandringsleder, daghem, ett Visitors Center komplett med naturprogram, och rastplatser. Bringing tillsammans med lite mat och en filt kan garantera en bra tid för en hel dag.

Besök Dallas på en liten budget innebär inte finns några underhållning alternativ. I själva verket aktiviteter gratis i Dallas är många och kommer att tilltala nästan alla smakriktningar. För mer information om underhållning gratis i Dallas, kontrollera med Dallas handelskammaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.