Vad finns det att göra gratis i Atlanta, Georgia?

Atlanta, Georgia har stort historiskt intresse. Den inte bara har många klassiska byggnader, museer och vackra parker, men det är också födelseplats Dr Martin Luther King, Jr får människor besöker staden bara för att skåda det hem där King föddes eller besöka de många av museer och webbplatser som pryds av hans närvaro. Det finns gott om andra saker du kan göra gratis i Atlanta för att skapa ett besök där du kan vara glad, underhållning och imponerad av denna härliga stad. Om du besöker i första hand att se platser av värdet i history of DrKing, kommer du att finna att de flesta av dessa kan besökas gratis i Atlanta. Några underbara platser att besöka inkluderar gratis visningar av Dr King's födelse hem. Det finns tunga trafiken till det här hemma och du behöver ha en biljett för att komma in Biljetterna är gratis, men finns på en first come first serve basis bara, så planerar att komma dit tidigt på dagen.

Bredvid Dr King's forna hem är kungen Center, en annan verksamhet tillgänglig gratis i Atlanta. I likhet med hans födelse hem, behöver du biljetter, som du får på besökarens kontor. Också besöka Ebenezer Baptist Church där Dr King tjänade som pastor.

Avspeglar en annan del av Georgiens historia är Georgien Capitol museum, som du kan besöka gratis i Atlanta i centrala avsnitt. Du kommer att hitta unika föremål, intressanta uppgifter om historien bakom Capitolium, byggnaden och en rad andra intressanta platser. Om du råkar vara just nu med barn, anser första torsdagen i Fernbank Science Center. Detta är en fantastisk anläggning, som erbjuder utbildningsprogram gratis i Atlanta för alla medlemmar av familjen vid 4 och 5 varje första torsdag i månaden. Vid andra tillfällen är centrum fortfarande värt ett besök, med låga priser inträde.

Atlanta var värd för olympiska sommarspelen 1996, och det är alltid värt att undersöka särskilda anläggningar som byggts för detta ändamål. Fundera nu Centennial Olympic Park, som har vackra fontäner, och en mängd musikalisk underhållning som du kan njuta av gratis i Atlanta. På vintern Centennial Park har en skridskobana, för vilken det finns en kostnad, men du kan säkert titta skaters gratis. En av de bästa saker att göra i Centennial Park är titta på Fountain ringar visar, erbjuder gratis föreställningar flera gånger om dagen året runt. Detta är en spektakulär show featuring ljus, musik och naturligtvis imponerande vatten åtgärder.

Under sommaren är en av de mest spännande program gratis i Atlanta Coca Cola på Bricks Centennial Park musikprogram. Mest produktiva inom många olika musikstilar erbjuder gratis konserter med åtnjutande av musikälskare. Kontrollera framåt för scheman för dessa händelser, och överväga visar upp tidigt för platser om artisterna är mycket populära.

The High Museum of Art är tyvärr inte gratis i Atlanta för turister. Om du är bosatt i Fulton County, kan du besöka museet gratis den första lördagen i varje månad. Ändå om du planerar att spendera lite pengar i Atlanta, kan det här vara bara plats att göra det. The High Museum anses ha den finaste samling av konst i sydöstra staterna. Så även entré priset ligger något under $ 20 $ (USD) för vuxna, konsten är troligt att du ser kan vara väl värt priset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.