Vad bör jag veta om Family vandring?

vandringsturer behöver inte slut bara för att du har barn. Familj vandringsturer kan vara lika kul, om inte mer. Nyckeln till vandringsturer med barnen är att planera det långt i förväg. När du planerar en resa familj vandra, överväga olika typer av väder som kan inträffa. Även kan det vara trevligt och soligt när du kommer till din destination, kan det förändras drastiskt. Pack kläder som du kan bära i lager, så att du kan lägga till eller ta bort kläder som behövs. Var noga med att packa hattar för dig och barnen, eftersom solen kan skada ögon och bränna hårbotten. En familj vandring kan vara underbar, eller smärtsam, beroende på dina skor. Se till att dina barns skor sitter bekvämt och inte klämmer foten. Ta dina barn på kortare vandringsturer innan du beger dig ut på den stora. Du lär dig, i förväg, om dina barns skor nypa dem, eller blåsor orsak. Du vill inte behöva bära en unge tillbaka från vandring.

Pack mycket hög proteinhalt snacks för familjen vandring. Har ditt barn bär med sig små ryggsäckar fyllda med sina egna snacks och en flaska vatten. Se till att de tilltugg ditt barn äter, så hungriga barn blir cranky snabbt.

Carry en stor tillgång på vatten när du är på en familj vandring. Barn torkar lätt, så de måste dricka stora mängder vatten. Barn kan bära sin egen vattenflaska i en ryggsäck, eller bära en hydration pack.

Starta din resa familj vandring tidigt på morgonen. Försök att antingen slå läger, eller kommer tillbaka till din bil, med mörka. Vandra på natten kan vara farligt eftersom du riskerar att komma ifrån spåret. Rovdjurspolitiken stjälk också sitt byte när natten faller. När vandring med barn, ta din tid och ge dem möjlighet att utforska. Barn saknar disciplin att vandra i en ansträngande takt. Tänk på att barn har kortare ben och måste flytta på dubbla takten för vuxna att hänga med. De saknar också uppmärksam och bara vill spela. Ta dig tid att ge dem möjlighet att plocka blommor, jaga ödlor och titta på fåglar.

Utbilda dina barn om de faror de möter på en vandring. Lär dem att identifiera förgifta ek och murgröna, spindlar och ormar. Informera barnen om farorna med att gå nära klippor. Barn kan vara förespråkare för sin egen säkerhet om de vet vad de ska leta efter. En rolig familj vandring är ett där alla kommer hem säkert.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.