Vad bör jag göra på min semester till Wyoming?

Det finns en kvardröjande anda av pionjärerna i Wyoming. Mycket av staten är fortfarande rå och grov, och många av de människor som bor där är cowboys och äventyrare utomhus. Om du är intresserad av att komma i kontakt med naturen, med den amerikanska historien, och med work-hard/play-hard livsstil av människor som får sin försörjning genom att tämja land, sedan en resa till Wyoming är just den sak för dig.

Detta är inte att säga, men att den stora delstaten Wyoming saknar bekvämligheter. Det finns fantastiska restauranger i Wyoming som serverar den bästa köken. Dessutom finns det otroligt posh orter för dem som vill skämma bort sig själva. Den Amangani Resort, till exempel, börjar sina nattliga logi priser på strax under $ 700 US Dollars.

Även i de mest raffinerade hörn Wyoming är dock fortfarande den kultur laid-back. Blå jeans och stövlar cowboy är godtagbara middag klädsel på många av de finaste restauranger. Dessutom finns det ingen hörn i den stat där snobbism eller "highfaluten" attityder tolereras. En av de största attraktionerna i Wyoming är Yellowstone National Park. Även om parken sträcker sig över tre stater, faller de flesta av dess areal inne i Wyoming. Även om du inte gör det i parken, som är störst Yellowstone ekosystemet ett fantastiskt ställe att vandra igenom och utforska. För en fantastisk upplevelse utomhus, hyra en guide för att ta dig igenom spår valt för dina intressen och förmågor. Genom att hyra en guide får du lära dig en hel del på vägen. De flesta guider är en encyklopedisk kunskap om historia, djur och växtlighet i Wyoming.

Med Grand Tetons som inspiration, vintersport är stora i Wyoming. Brädåkare och skidåkare både är säker på att älska i backen i Wyoming. Naturligtvis finns det massor av övernattningsmöjligheter åtföljer snöiga backar. Beroende på din budget och intressen, kan du bo i en blygsam motell som sitter du ganska nära till berget för att förstora eller bosätter sig i ett av Wyoming's poshest skidorter.

I staden Jackson Hole, Wyoming är allt mer populärt. Om du är intresserad av att se vad staden livet är som i Wyoming, överväga ett besök till Jackson Hole. Staden har många restauranger, teatrar och andra intressanta platser för turister. Dessutom är det beläget alldeles vid gränsen till Grand Teton National Park.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.