Vad bör jag göra på min semester till Oregon?

Vissa människor säger att Oregon är den nya Kalifornien. Även Oregon inte har Glamor städer som Los Angeles och San Francisco, har det orörd mark och många av de attraktioner som sin syster i söder. Dessutom har Oregon inte fläckas av glitter i Hollywood och är utan turistfällorna andra kaliforniska storstäder. Snarare är Oregon prydd med ädelstenar såsom kristallklara forsar, täta skogar och vackra myrar tranbär.

Oregon är hem för många naturliga sevärdheter. Utanför kusten, kan besökarna gå valskådning och kontakt med några av de mest magnifika däggdjur på vår planet. Fiskare och fågelskådare fågel är också en behandling i Oregon. Det finns ett antal platser och tjänster som erbjuder guider som kommer att leda en sådan naturälskare till underbara platser att fångsten av dagen eller helt enkelt höra låten av en sällsynt fågel. Faktiskt en floden flyter fram, den store flugfiske roman av Norman Maclean, var inspirerad av floderna i Oregon.

Om du bokar en tur med Vista Balloon Adventures in Sherwood, Oregon, du är en riktig smakupplevelse. Den varmluftsballonger är tio våningar högt och. På toppen av åkturen, är det möjligt att se Mount Hood, Mount Saint Helens och Mount Jefferson. Något bättre sätt att besöka en ny stat än att se det från den här himmel. Denna typ av turism är en del av den växande "flightseeing" trend. En av de viktigaste anledningarna till att Oregon är att bli en rival till Kalifornien har att göra med det faktum att statens vingårdar börjar få ett visst erkännande. Faktum är att vissa resenärer tror att Sonoma Valley och Napa Valley regionerna börjar bli överfullt av turister. Vissa säger även att områden blir lite snobbig. Ingen av dessa klagomål gäller för vinregioner i Oregon. Det finns nu fler än 130 vingårdar i delstaten Oregon. Dessutom finns många av restaurangerna i vinet regionerna erbjuder helt enkelt läcker mat. Om du gillar mycket vin och god mat, göra lite forskning om vinregioner i Oregon, välj din favorit och boka några nätter i ett närliggande rum och frukost.

Om du tänker besöka ett antal vingårdar, se till att ha en utsedd förare eller hyra en guide eller bil tjänst för att transportera dig från plats till plats. Oregon är ett underbart ställe att prova dussintals stora årgångarna, men se till att vara säker medan du gör det. Grape Escape Winery Tours och Eco Tours of Oregon båda erbjuder fina winery turer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.