Vad bör jag göra på min semester till Montauk?

Montauk, New York ligger i slutet av halvön som är Long Island. Staden är kantad av sandstränder och som sådan har det blivit en mycket populär plats att åka till på semester. Många människor som bor och arbetar i New York-området finns ett behov av att komma bort från stadens larm och njuta av stranden tid under sommaren. När allt, det är svårt att fånga en cool Ocean Breeze i Manhattan på en tryckande sommardag. Montauk är tillgängligt med både bil och Long Island Rail Road, och tar mellan två och ett halvt och tre och en halv timme att nå från Manhattan.

På sommaren kan Montauk faktiskt vara lite trångt, så många kuststäder är på semester helger och andra högsäsong resa. Om du planerar att besöka Montauk under sommaren, se till att boka boende i förväg, annars kan du befinner dig utan någonstans att bo. Om du har gott om tid att planera din resa, kanske du vill bo i ett av de pensionat eller bed breakfast i Montauk. Många av dem är ganska charmiga och bekväma.

Montauk är också en underbar plats att besöka under lågsäsongen. Trots att vädret inte kommer att uppmuntra dig att bära med badkläder till stranden, Montauk är en underbart fridfull och vacker plats för semester mellan månaderna oktober och april. Även om inte alla restauranger hålla öppet året runt, många av dem. En av de bästa restaurangerna i stan är Harvest. Det är känt för sin goda förrätter som serveras i vilt generösa portioner. För några stora bar mat eller smörgåsar i en avslappnad miljö, se till att äta lunch eller middag på O'Murphy's.

För historia buff, eller någon som helt enkelt vill njuta av en fantastisk utsikt över havet, är Montauk Point Lighthouse inte bör missa. Fyren är den äldsta i New York State. I själva verket godkände president George Washington dess konstruktion. Förutom fungerar fortfarande som en fyr, hus platsen nu en informativ museum. Besökare kan klättra upp till toppen av fyren för en spektakulär syn. Men om du besöker en av de många säsonger, kan du behöva vänta en stund på en tur. Toppen av fyren är så liten, att endast två personer kan klämma in en tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.