Vad är så underhållande om en kryssning?

Cruises har kommit långt. För många år sedan, med en kryssning var mer om att få till en destination än njuta av resan själv. Under de senaste 20 åren, dock kryssningar har blivit flytande orter, synonymt med lyx och SLÖSAKTIGHET. En typisk modern kryssning har ett varierat utbud av underhållning alternativ. Från nattklubbar att titta på folk, det finns något för alla. En kryssning vanligtvis har olika typer av underhållning planerat hela dagen. Till exempel, en karibisk-bunden kryssning kan ha en reggae och salsa band spelar poolen, medan en vinter kryssning kan erbjuda inomhus vinprovning, föreläsningar och workshops.

På natten, de flesta kryssningar erbjuder en mängd olika musikalisk underhållning. Bortsett från bakgrundsmusik i matsalen, erbjuder en kryssning i regel flera barer och restauranger där man kan sjunga med i karaoke mode eller njuta disco dans eller line dancing. Ballroom Dancing är en klassiker på kryssningar och många fartyg erbjuder lektioner innan dansbanan öppnas. En varm-väder kryssningar erbjuder vanligtvis däck parter.

Las Vegas-stil underhållning är också populärt på kryssningar. Kasinon, varietéer och cabaret handlingar är med på några av de större kryssningar, och många erbjuda cirkusartister såsom trollkarlar och jonglörer. Comedy visar är också vanliga.

För dem som föredrar en mer dämpad ganska kul, en kryssning vanligtvis erbjuder ett bibliotek och en lounging område, där människor kan koppla av till ljudet av levande pianomusik. En grundläggande gym är också bli en stapelvara i genomsnitt kryssningen. Medan många människor väljer att spela poolen spel, vissa föredrar att fly in i en mer traditionell träning.

För dem med ett speciellt intresse, finns det en annan typ av kryssning: ett tema kryssning. Tema kryssningar tillgodose nästan varje grupp där ute, från aspirerande författare till enkelrum till matlagning aficionados. På dessa kryssningar är de flesta av de aktiviteter som bygger kring ett enda ämne. På en viktminskning kryssning, till exempel, motionera och matlagning verkstäder kan vara den främsta attraktionen.

Några företag tänja gränserna för vad en kryssning handlar om. The Queen Mary 2, världens största och lyxigaste kryssningsfartyg, har en Canyon Ranch Spa, ett planetarium, och en basketplan. Sådan lyx blir allt vanligare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.