Vad är några turistattraktioner i Seattle?

Turistattraktioner i Seattle är många och varierande. Från den klassiska Seattle Underground till högteknologiska Space Needle, Seattle är hem till några intressanta stopp för besökare. Känt som Emerald City eller "Porten till Alaska, Seattle är hem för över en halv miljon människor och en av de största städerna koncentrationer på västkusten. Många av turistattraktionerna i Seattle har att göra med saker som kaffe hus och live-musikbarer. Lokalbefolkningen hänvisar till Seattle som "kaffe staden", en anspelning på områdets många kafferosterier och företag kaffe. Starbucks grundades i Seattle under 1970-talet.

För den som söker turistattraktioner i Seattle bortom den typiska, erbjuder staden en mängd alternativ. Space Needle är Seattles mest kända syn, tar över kust Volunteer Park. Tornet, som toppar på 605 fot (184 m), är en av de mest besökta attraktionerna i Seattle på grund av dess imponerande observation däck.

Av alla turistattraktioner i Seattle, en av de mest kända kan vara Seattle International Film Festival, hålls varje år i 24 dagar, med början i maj. Festivalen lockar nästan 200. 000 besökare per år. Bokmässor, alternativ musik, och Seafair händelser är också populära. The Woodland Park Zoo är en annan av de viktigaste turistattraktionerna i Seattle. Den 92 hektar (0,37 km2) Parken är känd för sin prisbelönta utställningar som efterliknar naturliga livsmiljöer nästan till perfektion. Många av utställningarna är nedsänkning-typ, vilket innebär att besökarna får en chans att gå igenom områden som imiterar utseendet och känslan hos en regnskog eller den afrikanska savannen. En av turistattraktionerna i Seattle som ibland missade med för första gången besökare är Centrum för träbåtar, som rymmer en samling av små fartyg, inklusive roddbåtar och historiska segelbåtar. Besökare kan också lära sig att segla, utforska historiska dokument, eller delta i flera seminarier. The Museum of Flight är också ett bra stopp i Seattle. I museets stora samling omfattar allt från Boeing 747 prototyp för människors-drivna flygplan.

Andra stora turistattraktioner i Seattle inkluderar Seattle Center Monorail, den Pike Place Market, och Nyromansk rådhuset. Besökare kan också vilja strosa centrum för en titt på de många musik hallar och centra konst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.