Vad är några idéer för Inexpensive datum?

Dejting är inte exklusiv provinsen de rika och berömda. Idag är en dag kan bli dyrt, eller man kan välja billiga alternativ som faktiskt kan vara mer uppskattat eftersom de kräver lite mer tanke. Om man inte har en massa kontanter, tänka på följande för en billig men charmig datum.

Promenaden och hemgjord Picnic datum är ett perfekt billigt sätt hittills. På de flesta platser, städer, förorter eller på landsbygden, finns det vanligtvis stora parker, eller vackra lokaler att välja mellan. Överväga att sätta ihop en hemmagjord, enkel lunch, och ta en promenad till en trevlig plats. Om man planerar en resa till en park, ta en frisbee eller en Nerf fotboll att skicka runt. Detta alternativ kan vara ett sätt att lära känna en person och samtala, men ändå ger en möjlighet till gemensam upplevelse som både kan dela på en vacker utsikt. En annan relativt billig dag är att besöka ett lokalt landmärke. De flesta av dessa historiska lokaler, som Missions, småstad museer eller historiska byggnader ut mycket lite. De kan också ge en konversation punkt, och man kan ta en tid, eller besöka flera historiska byggnader i samma område. Om någon har en liknande intresse för idrott, kan en dag helt enkelt någon form av utövande eller sport. Till exempel en omgång tennis eller ekonom kan vara roligt för både daters. Man kan också prova inline skating, eller cyklar tillsammans om båda daters egna skridskor eller cyklar. Man kan lägga lite extra tankearbete på det genom att några häftiga drinkar dela efteråt.

Fine dining kan vara roligt, men det behöver inte ske på restauranger. Överväg matlagning hemma, antingen förbereda en måltid för en daterade eller tillaga en måltid tillsammans. Matlagning i hemmet minskar kraftigt ned på kostnaderna, och en del av det roliga kan vara att förbereda en middag tillsammans. Välj något äventyrligt att förbereda, planera en måltid, och butik. En dag som denna, även med en ganska bra vin kan oftast under $ 25 (USD). Håll en frusen pizza på sidan om middagen blir en katastrof.

Runt semester, kunde man också en matlagning datum för att göra semestern cookies eller kakor för att ge till vänner. Speciellt decorating kakor tillsammans kan vara ett roligt sätt att passera ett par timmar i någon annans bolag.

Om man vill gå på ett mer traditionellt datum för mindre, anser letar efter kuponger att använda på en restaurang, som "köp en måltid få en fri. " Liksom, kan man delta även filmer på köpet nätter att skära ner på kostnaderna. Om man har begränsade medel, och en dag finner detta oacceptabelt, då prismedvetna dating kan sålla bort dem som har olika finansiella mål. Även om man inte måste ge en ekonomisk profil på potentiella flickvänner eller pojkvänner, hur en person reagerar på en billig datum kan hjälpa en att avgöra om ett förhållande har en framtid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.