Vad är några Swimming Pool Games?

En av de bästa ställena för sommaren kul på en varm dag är i poolen. Simning är en fysisk aktivitet med många hälsofördelar, men med hjälp av några enkla pool leksaker och tillbehör kan du spela ett antal simbassäng spel som gör pool tiden så roligt att barnen inte ens märker de får motion. Följande simbassäng spel är bara några förslag och du kan ändra dem eller anpassa dem att arbeta i alla storlekar pool.

Marco Polo är ett klassiskt pool spelet. Allt som behövs är ett par blackout simma skyddsglasögon och en grupp villig vänner eller familj. En person, helst en som simmar bra, dons den blackout glasögon medan alla andra breder ut sig i poolen. De "blind" spelare ropar "Marco!" Och alla andra spelare måste svara "Polo!" Marco följer ljudet av de andra spelarnas röster tills han taggar en av dem. Den taggade spelare blir sedan Marco och spelet fortsätter. I mindre pooler, märkning är enkelt. I stora bassänger, särskilt om att leka med början simmare, kan du använda en skvätt pistol för fotografering och "märkning" på längre avstånd.

Dykning spel är också populärt spel för poolen. Du kan köpa uppsättningar av plast, viktade ringar eller stavar med punkt värden på dem. Slänga dem i poolen och när de väl har sjunkit, har varje spelare dyker efter en käpp eller ring i taget. Den spelare som samlar det högsta vinner poängvärde. Det finns andra dykning spel som involverar simma genom en hinderbana av fälgar för poäng eller befria objekt knutet till hoops, men dessa är bäst spelas i större simbassänger. Det finns flera idrottsrelaterade simbassäng spel. Du kan köpa flytande basket fälgar, nät volleyboll till exempel. Volleyboll kan också spelas i stora bassänger med hjälp av repet som skiljer djupt och grunt slutar som "net. " Detta är ett bra spel för barn och vuxna att spela lika starka simmare kan spela i den djupa delen, medan de mindre säker i sig kan spela från den grunda delen.

Tävlingar och förmedlar också göras om till swimmingpool spel genom att ha spelare dra varandra ner längden på poolen eller i ytterkanten med simma nudlar, flottar, eller ringar. Efter ett varv, spelare byter plats och ras tillbaka till start. Andra anpassningar av raser eller reläer kan tänka på när du går.

Nästan alla spel som barnen tycker om att spela utomhus kan anpassas för att leka i poolen. Pool butiker erbjuder ett bra urval av pool-spel, men uppmuntrar barnen att använda sin fantasi också. Kom alltid ihåg att genomdriva regler pool säkerhet när du spelar spel och aldrig låta barn bada utan uppsikt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.