Vad är ett Murder Mystery Party Game?

en mordgåta partyspel är en typ av rollspel teman man. Mottagande tilldelar karaktärsroller till gäster som tolka de tecken som bygger på tryckta instruktioner. En av gästerna är mördaren och de andra gästerna försöka lista ut vem det är. Många olika typer av part mordgåta spel finns tillgängliga på varuhus såväl som online. Den gäst som spelar mördaren försöker avleda alla misstankar av andra aktörer. Mottagande skickar grundläggande information i inbjudan om karaktär och hans eller hennes huvudsakliga mål och motiv. En kort bakgrund av karaktären och meddelande om hur han eller hon handlar och klänningar är dessutom ofta ingår i inbjudan till en mordgåta partyspel. Gästen tolkar sedan informationen och utvecklar karaktär, ungefär som en skådespelare gör, men klädedräkt är också upp till gästerna att tolka, skapa och sedan bära till festen.

Väl framme vid festen, kommer den mottagande ge varje spelare ett skript för kvällen. Den skall tydligt ange vilka uppgifter att avslöja och vad man ska dölja för andra tecken. Värd spelar också spelet, men har ansvaret för att tillhandahålla mat, start och stopp rundor i spelet om det behövs och se till att alla vet vad de ska göra innan vi går vidare till nästa omgång.

Beroende på hur spelet kan mordgåta sällskapsspel spelas med en liten grupp människor eller med hundratals människor. Det finns olika typer utformats speciellt för vissa grupper såsom tonåren eller företagsledare. Vid planeringen av mordet spelet mysterium part bör värd tilldela en gäst som är osäker på om han eller hon kommer att närvara på betydelsen av icke-misstänkta. Alla gäster spelar de misstänkta kommer att kräva närvaro för partiet att arbeta.

En mordgåta partyspel innebär vanligtvis middag. Måltiden måste organiseras och snabb för värden som han eller hon är också en del av spelet. Tidigare beredda plockmat och en buffet style stämning är populära på part mordgåta spel. Partiet får hållas som en nyårsafton, Halloween eller annan typ av firande. Bed and breakfast och annan underhållning-baserade anläggningar är kända för att vara värd för mord spel mysterium part.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.