Vad är en Medelhavet Cruise resväg?

För resenärer som vill prova på en mängd olika rik kultur och historia, går ombord på en kryssning i Medelhavet kommer att lämna dem mersmak. Med cirka 50 kryssningsrederier verksamma i Medelhavet och över 50 anlöpshamnar, resenärer har en uppsjö av alternativ för sina Medelhavet kryssning resväg. Medelhavskryssning varierar i längd, men de flesta av de större kryssningsföretagen erbjuda resor som sträcker sig 10-14 dagar, och utgångspunkter är flexibla längs kryssningen vägen. Ett vanligt tema bland kryssningsrederiernas är att bryta ner deras Medelhavskryssning i kategorier i västra Medelhavsområdet, östra Medelhavet och det heliga landet. En genomgång av avhandlingar klassifikationer, inklusive de mest frekventerade anlöpshamnar, kommer att ge en allmän uppfattning om vilka platser i Europa, Asien eller Afrika som kommer att besökas på en kryssning i Medelhavet.

Västra Medelhavskryssning omfatta stannar i Spanien, Frankrike och västkust Italien. Nästan alla Western kryssningar stannar i Barcelona, Spanien och Rom, Italien. För många stora kryssningsrederiernas dessa städer kommer också att vara en in-eller ilandstigning punkt. Beläget bara 90 miles (145 km) från den franska gränsen, är det kosmopolitiska Barcelona huvudstad i regionen Katalonien i Spanien. Besöka Picasso Galleri och njuter av en portion Paella, Spaniens nationalrätt, på en lokal restaurang är två populära aktiviteter för besökande kryssningsfartyg. När Medelhavet kryssningsfartyg chef för Italien, de flesta stanna i Civitavecchia, känd som en inkörsport till staden Rom. Många resenärer kunde tillbringa veckor i Rom med i den historiska platser i denna gamla stad, dock gör den snäva tidsplanen för en kryssning inte detta. En dag i Rom skulle kunna omfatta en resa till Colosseum, turer i Sixtinska kapellet och Vatikanen, och singla slant i den berömda Fontana di Trevi efter smak-testat några av de lokala pasta.

Anlöpshamnar i Frankrike på västra Medelhavet kryssning varierar kraftigt mellan kryssningsrederiernas denna tjänst Medelhavet. Hållplatser kan omfatta Marseille, den näst största staden i Frankrike, och började om på punkt för besök i landet Provence region, eller någonstans längs den franska Rivieran som Nice och Cannes. Oavsett av hamnen, gäster på en kryssning i Medelhavet har en mängd olika alternativ i dessa franska anlöpshamnar. Marseille, den största hamn i Medelhavet, kan skryta med stora möjligheter för shopping efter ett besök i basilikan Notre Dame eller Aix, hem berömda konstnären Paul Cézanne.

Nice, ligger bara 15 miles (24 km) från Cannes är ett bra ställe att vandra längs stränderna i Medelhavet på sin Promenade des Anglais eller "Walk på engelska , "efter resenärer smaka den lokala favorit, socca , som är en pannkaka gjord av kikärtsmjöl. Cannes är hem till den berömda International Film Festival. Cruisers kan handla på deras high fashion boutiques eller pröva lyckan i en kasinot i närliggande Monte Carlo. En östra Medelhavet kryssning resväg kan också starta i Barcelona eller Rom, men kommer de huvudet längre österut, inklusive hållplatser i Aten, Grekland och Istanbul, Turkiet. Hamnstaden Pireus är inkörsporten staden till Aten, där kryssningsresenärerna kan besöka Akropolis, Parthenon och andra historiska landmärken. Istanbul är en skiljeväg där Asien möter Europa. Besökare kan inte lämna Istanbul utan utforska arkitekturen kvar från tidigare domen imperier. De mest populära är den Blå moskén, berömd för det minareter och blå plattsättning på insidan, och Topkapi Palace Museum, ett påkostat slott som byggdes under den regel av det ottomanska riket.

>

Vissa östra och de västra Medelhavet Kryssningar stopp någonstans i det Heliga landet och några kryssningsföretagen erbjuda särskilda kryssningar som mestadels består av anloppshamnar i det heliga landet. Dessa områden, som kallas "civilisationens vagga" är hem till oräkneliga religiös arkitektur, arkeologiska och historiska platser. De mest populära hamnen är Jerusalem, som anses judendomens heligaste stad, islams tredje heligaste stad och den plats där kristna kan vandra i Jesu fotspår. Andra betydande Holy Land anlöpningshamnar omfattar Nasaret, barndomshem av Jesus och den plats där Maria och Mohammed hade kommunikation med ängeln Gabriel, och Port Said, Egypten, där kryssningsresenärerna kan LANDSÄTTA att besöka Kairo och pyramiderna i Giza.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.