Vad är en Girlfriend’s Getaway Weekend?

A Girlfriend's Getaway Weekend är en kort semester där män är pojkvänner, barn och liknande ingår inte. A Girlfriend's Getaway Weekend har blivit en synonym med flicka egenmakt, och fler och fler kvinnor går nu på resor att testa sina fysiska och psykiska gränser. är en flickvän's Getaway Weekend oftast organiserade bland kvinnor som känner varandra och har en historia tillsammans. Många av dem bor i olika delar av landet och inte får se varandra ofta, så en Girlfriend's Getaway Weekend är ett perfekt tillfälle att återknyta, dela erfarenheter och idéer och skapa nya minnen. Ibland föra "gäster" på resan uppmuntras, i ett försök att utvidga kretsen. A Girlfriend's Getaway Weekend bygger på idén att kvinnor behöver tid för att återansluta med sig och fly vardagen med arbete, familj och stadens stress.

Detta är en av de viktigaste skälen till att en Girlfriend's Getaway Weekend ofta innefattar resor till landet. Många kvinnor valde att hyra en stuga och njuta av utomhus aktiviteter såsom vandring, medan andra går ihop till spa getaways att föryngra och bli bortskämd. Vissa kvinnor har en Girlfriend's Getaway Weekend långt hemifrån, medan andra väljer att stanna kvar inom köravstånd. Det finns inga fasta regler när det gäller att välja en destination, men vissa populära alternativen är: fjällstugor eller stugor, bungalower strand, Luxury Resorts spa, resor och äventyr som forsränning eller camping.

Väg resor blir också ett populärt sätt att njuta av en Girlfriend's Getaway Weekend. Route 66 och Kaliforniens Pacific Coast Highway är ett populärt val, men bara någon naturskön rutt kommer att göra. Road resor är ett bra sätt att känna sig ung igen utan trycket av att behöva sova i billiga motell för att du lever på en students budget. Du kan tänka på det som lyxversion av en bilsemester.

När du bestämmer dig, en Girlfriend's Getaway Weekend är ett bra sätt att träffa gamla vänner och njuta av "mig" och "oss" tid utan avbrott " verkliga livet. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.