Vad är Waverly Hills Sanatorium?

Waverly Hills Sanatorium är en före detta sjukhus för tuberkulos patienter som ligger i Louisville, Kentucky. Denna webbplats har en lång historia, och en del människor tror att det är hemsökt. Ett stopp på Waverly Hills Sanatorium är ett måste för spöklik turer i Louisville, och många turer och Ghost jaktexpeditioner hålls på plats året runt. Waverly Hills har även använts för olika paranormala tv-serier som är värd att resa till platser som är förment spökar.

Denna webbplats användes ursprungligen som en privat bostad på 1800-talet. I början 20th Century, började tuberkulos kurs i Louisville steg skyhögt. Vissa personer har föreslagit att detta beror på att staden ligger i ett låglänt och sanka områden, men mera troligt att ökningen av tuberkulos infektioner hade att göra med en växande befolkning. Oavsett orsak, illustrerade det ökande antalet patienter i behov av en ny tuberkulos sjukhus, och 1910, en liten två våningar byggdes på platsen för patienter boende tuberkulos.

By the 1920 var det klart att tuberkulos sjukhuset var för liten, och 1924 var det stängt så att ett nytt sjukhus skulle byggas. Befintliga Waverly Hills Sanatorium etablerades 1926 som en toppmodern anläggning för tuberkulos behandling. Patienter som bodde på platsen, ta emot en rad olika behandlingar för tillstånd med kronisk funktionsnedsättning. Med tillkomsten av effektivare behandlingsmetoder, började antalet patienter att krympa, och Waverly Hills omvandlades till en geriatrisk anläggning 1961. Under 1981 avslutades detta system också, och Waverly Hills Sanatorium köptes och såldes flera gånger, med många försök görs för att återanvända anläggningen.

Legends om haunting of Waverly Hills Sanatorium tenderar att centrera runt 51 år att platsen har använts för tuberkulos. Dödligheten i tuberkulos kan bli ganska höga, och i sina värsta år, dog en patient ungefär varannan dag. Några av de behandlingar av tuberkulos var också ganska brutal, ledande personer som tyder på att platsen var bebodd av arga spöken. Legends virvla runt ett stort utbud tunnel, döpt till "kroppen chute" och Room 502, där en patient påstås knivhögg en sjuksköterska till döds. Somliga påstår att de upplever paranormala fenomen när de anländer till Waverly Hills Sanatorium och dess omgivande uthus, och de har dokumenterat sina erfarenheter med fotografier och ljudinspelningar.

People har byggt på legenderna om Waverly Hills Sanatorium, lägga till fler myter och legender som åren fortskrider och att the site "den mest hemsökta sjukhuset i Amerika. " Eftersom det är svårt att empiriskt fastställa nivån på haunting en viss webbplats erfarenheter, det skulle vara en utmaning att bestrida detta påstående. Webbplatsens senaste ägare har aktiveras på legender om Waverly Hills, förvandlas till ett turistmål och aktivt uppmuntra legenderna, snarare än att försöka bekämpa platsen arv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.