Vad är California Academy of Sciences?

California Academy of Sciences i San Francisco, CA, är en av de största naturhistoriska museerna i världen. Akademin var en av de första museerna i västra USA, grundat bara tre år efter Kaliforniens inträde i unionen. I dag har California Academy of Sciences genomgått en enorm omdesign efter svår jordbävning skada, och kommer att öppna under 2008 med gamla favorit utställningar och vissa avancerade nya.

År 1853 grundades Academy of Natural Sciences att undersöka flora, fauna och historia statens många naturresurser. Det var exceptionell i sitt beslut att inkludera kvinnliga forskare, som fann det svårt att få arbete eller kredit under 19th century. Hem Akademins flyttat runt flera gånger innan det förstördes i jordbävningen 1906 som planade stora delar av San Francisco. 1913 flyttades akademien till sin nuvarande bostad i Golden Gate Park.

Den California Academy of Sciences har konsekvent lagt till nya byggnader och ställer ut sina skärmar. År 1923 anslöt sig Steinhart Akvarium byggnaden, följt av den nordafrikanska Hall 1934. På 1950-talet tillkom Science Hall, Morrison Planetarium, Malliard Bibliotek och Hall of Botany. Planetariet var en av de tidigaste i USA, och innehöll en stjärna projektor konstruerat och byggt av Academy Staff. Under andra världskriget, understödda akademien krigsinsatsen genom att reparera optiska linser, och genom detta fått insikt i ny teknik som hjälp i produktionen av projektorn.

År 1989 orsakade Loma Prieta jordbävningen allvarliga skador på California Academy of Sciences. Även planering av modifieringar och reparationer av byggnader, insåg ingenjörer strukturen skulle inte anpassa sig väl till jordbävning eftermontering. Detta gav Academy tjänstemän möjlighet att föreslå en fullständig förändring av platsen, införa ny teknik och utvidga omfattningen av akademiens gång. Började byggas under 2005 med tyngdpunkt på hållbara och miljövänliga metoder. Den nya Academy består av äldre utställningar, såsom planetarium, afrikanska Hall of Animals, den populära Alligator Swamp, och Foucaults pendel. Nya i en jättelik kupol bifoga en kopia av en regnskog miljön, en utställning av en översvämmad Amazonfloden skog, och världens djupaste interiör korallrev utställning. Byggnaden kommer att fungera som en modell för miljövänligt byggande, och har en "levande tak" iakttagelse nivå som är planterad som en trädgård.

är det premiär på California Academy of Sciences planerad till september 2008. Medlemskap paket finns nu, ger obegränsat årlig antagning som börjar på $ 59 US dollar (USD) per par. Daily antagning kommer också att finnas tillgängliga, men Akademien har inte lagt upp priserna. Om du besöker San Francisco, är California Academy of Sciences inte bör missa som ett landmärke i staden. De olika utställningar ger besökaren en inblick i natur och teknik för över 150 år, och ser fram emot att fortsätta traditionen hela 21st Century.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.