Vad är Bicycle Museum of America?

Om du är en sport entusiast eller anamnes buff, kan du hitta ett museum som du vill i New Bremen, Ohio. Den lilla staden, med en befolkning på knappt 3000 personer, grundades år 1833 och behållit mycket av sin historiska charm, vilket gör den till en idealisk plats för att hysa en av Amerikas mest ovanliga historiska sevärdheter: Bicycle Museum.

The Bicycle Museum innehåller Nordamerikas största privata samling av cyklar. Grundat av Jim Dicke, en cykel-entusiast och ägare av Crown Equipment Corporation, ett multinationellt företag som tillverkar elektriska truckar har Bicycle museet varit öppet för allmänheten under mer än ett decennium. The Bicycle Museum hus antika cyklar, prototyper som aldrig gjorde det till marknaden, cykel-relaterade minnessaker, kortfilmer på historien om cykeln, och en stor butik där besökarna kan köpa allt från böcker till miniatyr modeller av de mest fantastiska cyklar som någonsin existerat. En av de mest anmärkningsvärda exemplen som visas i Bicycle Museum är 1892 Victor, den klassiska höga fronten Wheeler där cyklister är en enastående 56 inches (142,2 cm) från golvet. Den 1892 Victor var Rolls Royce i sin tid, som säljer för $ 130 US dollar (USD) vid en tidpunkt när en industriarbetare tjänade i genomsnitt $ 17 USD per månad. Ett annat imponerande exempel är den militära cykel i början av seklet, utrustade med gevär, en liten medicinsk utrustning, och en skrivmaskin. The Bicycle Museum med tiotals prototyper featuring alla typer av anpassningar, såsom dubbla strålkastarna, ramar trä, sidovagnar korg, och små hjul ihopfällbara cyklar. För dem som letar efter något mer modernt hus Bicycle Museum också flera futuristiska modeller, inklusive 1960 Bowden Spaceliner, som ser ut som något tagit ur en sci-fi film. Det fanns bara 522 gjordes Spaceliners, vilket gör cykeln ett samlarobjekt. Samma sak gäller för 1922 Dalton, med en stol placerad mellan fram-och bakhjul, snarare än över dem.

Medan Bicycle Museum är inte stora, är samlingen växer ständigt, och det är nu som det största museet i sitt slag i landet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.